Smink nélkül is álomszép nő Liptai Claudia

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
smink nélkül Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudiát többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A szép színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is. És nagyon jól teszi. 

„Nomakeup, nofilter, nohajszáritás!” – ezzel a három szóval kommentálta Clau az alábbi fotóját. Rajongói azonban ennél bőbeszédűbbek voltak, ráadásul a gyönyörű színésznő alig fél nap alatt közel 6000 lájkot kapott. Megérdemli.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

"Megagyalnám, aki ezt kitalálta!" - Ezt gondolják a pasik 2015 nyári trendjeirőlhttp://www.life.hu/trend/20150623-2015-nyari-trendjei-ezt-gondoljak-a-ferfiak-a-divatos-cuccokrol.htmlTavaly imádtátok azt a cikkünket, melyben azt boncolgattuk, mit is gondolnak a pasik az aktuális nyári trendekről. Idén is van új a nap alatt, így nem hagyhattuk ki, hogy ezúttal is megkérdezzük a férfiakat kedvenc stílusos holmijainkról. A pasik véleménye tavaly óta nem sokat változott: még mindig gyűlölik az extrém holmikat és a feltűnő színeket. Lássuk, mennyire!TrendOrigoPasiknak csipke, meg ami kell - hordhatatlanok a jövő évi férfikollekciók?http://www.life.hu/trend/20150624-ferfidivat-2016-tavasz-nyar-sokkolo-trendek.htmlMúlt héten percekig csak pislogtunk, miután az elejétől a végéig megnéztük a Burberry divatbemutatóján készült fotókat a jövő évi kollekcióról. Legfőképp a pasiknak szánt csipkeruhák sokkolták a szépérzékünket, de azzal nyugtattuk magunkat, hogy extrém trendek mindig is voltak és lesznek. A milánói divathéten azóta több nagy márka is bemutatta, mivel készül 2016 tavaszára, a fotókat elnézve azonban nem vagyunk túl bizakodóak. TrendAFPSpagettievés modell módra: ágyban, félmeztelenül, csücsörítvehttp://www.life.hu/trend/20150625-chrissy-teigen-modell-bemutatta-a-szexi-spagettievest.htmlA modell, Chrissy Teigen megmutatta, hogyan kell igazán szexin spagettit enni.Trend--Így sminkelheted magad Barbie babává - Lenyűgöző videóhttp://www.life.hu/trend/20150625-igy-sminkelheted-magad-barbie-babava-video.htmlIgazán észbontó videóra bukkantunk: egy lány lefilmezte, ahogyan Barbie babává sminkeli magát. TrendOrigoFémrudakkal böködik a krokodilok agyát - Így készül a híres táska!http://www.life.hu/trend/20150625-hermes-taskaert-harom-krokodilt-nyuznak-meg.htmlKözel 15 millió forintot kell fizetni azért a Hermés táskáért, amiért 3 krokodilt vagy aligátort nyúznak meg. Előtte ráadásul kegyetlen állapotok között tartják az állatokat.TrendOrigoHorváth Éva szakmát vált?http://www.life.hu/trend/20150624-horvath-eva-sminkesnek-tanul.htmlKülönleges képet poszolt hivatalos Instagram oldalára Horváth Éva, aki úgy tűnik, új fogalkozás után nézett.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.