Kate Moss és Cara Delevingne meztelenül tapadtak egymásra - a Burberry legújabb kampánya

Kate Moss fashion week kampány meztelen Cara Delevingne Burberry kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Burberry néhány hete már kiverte a biztosítékot: ami a legújabb férfi kollekcióját illeti, az finoman szólva sem volt népszerű. Most azonban bemutatja a nőit. És láss csodát: ízléses képek készültek!

A két szuperszexi topmodell, Kate Moss és Cara Delevingne ölelkezik a képeken meztelenül. Csodálatos testüket pedig csak egyetlen kabátka takarja. Sajnos. A Londonban készült, szépia-fotósorozatot amúgy a világhírű fotós, Mario Testino készítette Christipher Bailey irányítása alatt. Az ízléses fotót ITT nézheted meg.

Íme, a legújabb sokkoló fotó Mariah Carey-ről: ügyetlen és alulöltözött is egybenhttp://www.life.hu/trend/20150702-a-legujabb-sokkolo-foto-mariah-carey-rol-ugyetlen-es-aluloltozott-is-egyben.htmlMegannyi sokkoló fotót láthattunk már Mariah Careyről, de ez talán mindent visz. Trend--Eva Longoria dögösebb, mint valaha - megmutatta tökéletes bikinialakjáthttp://www.life.hu/trend/20150702-eva-longoria-dogosebb-mint-valaha-legeltesd-a-szemed-a-bikinis-testen.htmlA Született feleségek sztárja, a 40. éveit taposó (inkább rajta libbenő) Eva Longoria megmutatta retusálatlan testét. Irigyeljük érte.Trend--Megtaláltuk Angelina Jolie hasonmását - döbbenetes egyezéshttp://www.life.hu/trend/20150701-megtalaltuk-angelina-jolie-hasonmasat-dobbenetes-egyezes-a-ket-no-kozott.htmlFérfiak álma, igazi szexszimbólum az Oscar-díjas színésznő, Angelina Jolie. Sok nő szeretne rá hasonlítani - de van olyan is, aki ezért bármire képes. Trend--Eva Longoria dögösebb, mint valaha - megmutatta tökéletes bikinialakjáthttp://www.life.hu/trend/20150702-eva-longoria-dogosebb-mint-valaha-legeltesd-a-szemed-a-bikinis-testen.htmlA Született feleségek sztárja, a 40. éveit taposó (inkább rajta libbenő) Eva Longoria megmutatta retusálatlan testét. Irigyeljük érte.Trend--Lady Gaga egy szál melltartóban sétálgatott - és még abból is kilógott mindenehttp://www.life.hu/trend/20150624-lady-gaga-egy-szal-melltartoban-setalgatott-es-meg-abbol-is-kilogott-mindene.htmlA botrányhős Lady Gagától mi mást is várhattunk volna egy borús szerda reggelen? Ismét meghökkentő öltözékben vonult végig az utcán, a lesifotósok legnagyobb örömére - már ha ez a szett öltözéknek minősül. TrendAFPMegtaláltuk a világ legszebb melleit – hihetetlenül szexi fotók Amy Childsrólhttp://www.life.hu/trend/20150518-megtalaltuk-a-vilag-legszebb-melleit-hihetetlenul-szexi-fotok.htmlAmy Andrea Childs tökéletes testével nem tudunk betelni. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.