Villámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!

manikűr fesztivál Sziget2015 köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!

Amire szükséged lesz: alaplakk, tetszőleges színű színes körömlakkok, pontozó, nejlontasak (pl. genoterm), fedőlakk

Első lépésként, ahogy már megszokhattad, fesd ki a körmeid alaplakkal. Ha körömerősítőset használsz, az még jobb, hiszen amellett, hogy megvédi a körmeidet a színes lakk okozta elszíneződéstől, még ápolja is azokat.

Az idén kimondottan trendinek számító Negative-Space azaz "negatívtér-manikűrt" (a lakkozás során tetszőleges méretű körömterület festése kimarad) készítjük el, ezért most színt nem kell használni a teljes körömfelületen, ezért azonnal a díszítésre ugorhatunk.

Készíts a kezed ügyébe egy nejlontasakot, amire tegyél a színes lakkokból egy-egy pöttyöt.

Forrás: Esztergályos Viktória

A körömvégektől kezdve, random módon kezdj el pontozni, kisebb-nagyobb, különböző színű pöttyöket készítve.

Forrás: Esztergályos Viktória

Utolsó lépésként fixáld fedőlakkal a munkád, így teszed majd tartóssá és ragyogóan fényessé.

Forrás: Esztergályos Viktória
Forrás: Esztergályos Viktória

Ezzel el is készült a fesztiválmanikűr - ugye, milyen gyors volt? Plusz van még egy jó hírem: mivel nem egy egységes lakkozásról van szó, ezért az esetleges minimális kopás sem olyan feltűnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.