Megdöbbentő felvétel került elő - Így nézett ki évekkel ezelőtt szőkén Voksán Virág

retro Voksán Virág hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág bevallotta, nem szereti a sok-sok évvel ezelőtt készült képeit. Az egyik legdekoratívabb magyar celeb akkoriban szőke hajat viselt, no és még a száját sem érte szilikon. 

Virág elmondta, nem illett hozzá a szőke haj, és azt is hozzátette, már maga is jól szórakozik azon, hogy akkoriban mi volt a divat. Sőt, néhány megőrzött ruhájába bele is ugrott és azokban pózolt a TV2 Aktívjának stábja előtt.

Smink nélkül is álomszép nő Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150626-smink-nelkul-is-alomszep-no-liptai-claudia.htmlLiptai Claudiát többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A szép színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is. És nagyon jól teszi. TrendOrigoHoppá! Így nézett ki Voksán Virág a szépészeti beavatkozások előtthttp://www.life.hu/trend/20150530-igy-nezett-ki-voksan-virag-a-szepeszeti-beavatkozasok-elott.htmlSötétbarna haj, dús ajkak és keblek. Voksán Virágról ez jut az eszébe mindenkinek. De vajon hogyan festett korábban a híresség? TrendOrigoModellversenyen indul Kiszel Tünde kislányahttp://www.life.hu/trend/20150517-modellversenyen-indul-kiszel-tunde-kislanya-donatella.htmlÉdesanyja nyomdokaiba lép Hunyadi Donatella. A nyurga kamaszlány modellkedni szeretne, az egyik ügynökség felhívásában peig szavazni is lehet rá. TrendOrigoMegvált hosszú, hullámos fürtjeitől Cserpes Laurahttp://www.life.hu/trend/20150513-megvalt-hosszu-hullamos-furtjeitol-cserpes-laura.htmlÉppen a minap dicsérte egyik követője Laura hullámos hajzuhatagát, kedden este Berki Krisztián kedvese új frizurás fotót posztolt. TrendOrigo Háborút hirdetett egy fehérneműcég a Victoria's Secret ellenhttp://www.life.hu/trend/20150412--haborut-hirdetett-egy-fehernemuceg-a-victoria-s-secret-ellen.htmlEzúttal a Lane Briant cég tűzte zászlójára, hogy a nők minél inkább elfogadják magukat, és okozzon önértékelési problémákat náluk, hogy nem úgy néznek ki mint a Victoria's Secret lányai. Trend--D. Tóth Kriszta bevállalta - "Megadjuk az arcbőrnek, ami jár" http://www.life.hu/trend/20150411-d-toth-kriszta-negyven-eve-a-foldon-szelfi-challenge-cimmel-kezdett-smink-nelkuli-fotokat.htmlEddigi legmerészebb smink nélküli képét osztotta meg a Facebook népével D. Tóth Kriszta. Nem csak szerintünk, szerinte is érdemes volt erre várni. TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.