Döbbenetes átalakulás! Teljesen lepukkant az Alkonyat egykori szívtiprója

Forrás: NORTHFOTO -
Robert Pattinson igénytelen Alkonyat átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú nap a mai: kiderült ugyanis, hogy a szexi Robert Pattinson már a múlté. 

Hol vannak már azok az idők, amikor az Alkonyat dögös vámpírfiújáról nők milliói fantáziálták, hogy az ő ablakukon is beszáll? Robert Pattinson ma már inkább hasonlít egy elhanyagolt hipszterre, mint egy szívdöglesztő színészre.

Forrás: NORTHFOTO

A sztárt nem is olyan rég Manchesterben kapták lencsevégre, amint egy barátjával találkozott, és elsőre teljesen felismerhetetlen hatalmas szakállával és baseballsapkájában. Mi lett veled, Robert?

Gigi Hadid stílusikon lett - Heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20150808-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-gigi-hadid-kate-mara.htmlNálunk 40 fok van, ám Los Angelesben a sztárok már az őszre gyúrnak. A hetet stílusfronton leginkább szuper frizurák, dekoltázsok és a tökéletes Gigi Hadid fűszerezte meg - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!TrendOrigoHová lett Katie Holmes foga? Ilyen csúnyának még sosem láthattad a színésznőthttp://www.life.hu/trend/20150808-ilyen-csunyanak-meg-sosem-lathattad-katie-holmest.htmlKi ez a foghíjas, csúnya nő, és hová vitte az igazi, a szexi Katie Holmest?Trend--Ennél bájosabbnak még nem láthattad Kylie Minogue-othttp://www.life.hu/trend/20150808-kylie-minogue-enekesno-bajosan-pozol-a-kameranak-nyaralasa-alatt.htmlA dögös 47 éves díva ezúttal kislányos bájával varázsolja el rajongóit képmegosztó oldalán.Trend--Mi lelte Iszak Esztit? Kötött sapkát húzott augusztusbanhttp://www.life.hu/trend/20150808-iszak-eszti-musorvezeto-kotott-sapkaban-pozolt.htmlMi történhetett Iszak Esztivel? Vastag sapkában fényképezkedett a rekkenő hőség közepette.Trend--Hírességek testrészeiből rakták össze a tökéletes nőt és férfithttp://www.life.hu/trend/20150808-hiressegek-testreszeibol-raktak-ossze-a-tokeletes-not-es-ferfit.htmlKétezer brit megkérdezésével, hírességek testrészeiből csinálták meg azt az ideális nőt és férfit, aki a strandon a legdögösebb lenne.Trend--Jennifer Aniston esete a fehérrel - istenien áll neki!http://www.life.hu/trend/20150807-jennifer-aniston-ferjhez-ment-vajon-milyen-ruhat-viselt-az-eskuvojen.htmlOly sok évnyi várakozás után eljött végre a pillanat: másodszor is oltár elé állt Jennifer Aniston. Már tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk A RUHÁRÓL készült fotókat, addig is nézzétek meg, hogy áll a színésznőnek a fehér az életben és a filmvásznon. No, és persze megmutatjuk azt is, mi miben adtuk volna őt férjhez!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.