Itt meg mi történt? Fog nélküli mosollyal fotózták Katie Holmes-ot

Forrás: Northfoto -
mosoly fogatlan Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő legújabb filmjének forgatásán villantotta ki hiányos fogsorát. Elvileg van rá magyarázat...

Valami nagyon nem stimmelt Katie Holmes mosolya körül. A színésznő, akiről ide kattintva nézheted meg, hogyan vigyorog hiányzó foggal, a Daily Mail szerint csak legújabb filmje, az All We Had kedvéért takarta le egyik szemfogát – ezt pedig annak idején már a Life.hu is kiderítette.

Forrás: Northfoto

Hogy pontosan miért, azt nem tudni, de ezek szerint nem kell aggódnunk Tom Cruise exneje fogainak épségéért.

Paróka volt vagy sem? Végre kiderült az igazság Katie Holmes hajárólhttp://www.life.hu/trend/20150506-katie-holmes-parokat-viselt-a-met-galan.htmlA színésznő a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén lepte meg a nagyérdeműt egy merészen rövid, frufrus bob frizurával, amely után mindenki arra volt kíváncsi: vajon valóban levágatta haját, vagy csak egy paróka erejéig játszott el az új fazonnal?Trend--Hatalmasat nőtt Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri http://www.life.hu/csalad/20150806-hatalmasat-nott-tom-cruise-es-katie-holmes-kislanya-suri-holmes.htmlKatie Holmes és kislánya, Suri ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban lesifotósoknak sikerült megörökíteniük őket. Nézd csak, hogy megnőtt a kis Suri!CsaládNorthfotoKét pofára tömte magát Katie Holmeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150421-katie-holmes-szineszno-tom-cruise-exfelesege-ket-pofara-tomte-magat-egy-muffintorony-elott.htmlÚgy látszik, nem minden hollywodi sztár foglakozik folyton a diétával: amit Tom Cruise exe nemrég művelt, az már több a soknál.Ez Zsír!--Bar Refaeli kimaxolta a lánybúcsú fogalmáthttp://www.life.hu/trend/20150811-bar-refaeli-modell-lanybucsujat-a-maldiv-szigeteken-tartotta-baratnoivel.htmlPezsgő, barátnők, trendi bikinik és mindez a mesés Maldív-szigeteken - a 29 éves fehérneműmodell nem aprózta el leányévei búcsúztatását. Íme, egy kis ízelítő Bar Refaeli lánybúcsújából.TrendOrigoKutya, fogamzásgátló, mankó - Miket találtak a talált tárgyak osztályán a Szigeten?http://www.life.hu/news/20150816-ezeket-talaltak-iden-a-talalt-targyak-osztalyan-a-szigeten.htmlSok legendát lehet hallani, miket visznek a becsületes megtalálók a fesztiválokon az elveszett tárgyakkal foglalkozó standhoz. Utánajártunk, idén mi volt a legextrémebb holmi.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huVámpírfogú macska a nap legcukibbjahttp://www.life.hu/news/20150818-loki-a-vampirfogu-macska.htmlLokinak, a macskának nagyon különleges, de kissé bizarr fogai vannak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.