Ejha! Nézd meg, milyen dögös lett David Hasselhoff 22 éves lánya

fashion week szexi lány család David Hasselhoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrégiben 63. születésnapját ünneplő sztár, David Hasselhoff 22 éves lánya dögösebb, mint gondoltad volna.

A Baywatch és a Knight Rider sztárja, akinek már többször is meggyűlt a baja az alkohollal, büszke lehet rendező lányára, Hayley Hasselhoffra. A fiatal lány nemcsak tehetséges, de gyönyörű is.

Forrás: Instagram / Hayley Hasselhoff
Brutáldögös dekoltázst villantott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150820-brutaldogos-dekoltazst-villantott-kiss-ramona-a-grease-musical-fotozasan.htmlJön a Grease musical Vastag Csabával és Kiss Ramónával. Érdemes lesz megnézni!TrendOrigoÚjra kifutón a Down-szindrómás modell, Madeline Stuart http://www.life.hu/trend/20150818-madeline-stuart-down-szindromas-ausztral-modell-a-new-yorki-divatheten-lep-ismet-kifutora.htmlA 18 éves, down-szindrómás lány minden vágya az volt, hogy modell legyen. Korábban egy fitnesz-ruházat modelljeként tűnt fel, ezúttal pedig a New York-i divathéten lép kifutóra. TrendOrigoKulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150805-kulcsar-edina-baywatch-lanynak-oltozott.htmlKulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött, így pózolt egy vitorláshajón.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huLesifotó: smink és melltartó nélkül sétálgat Sienna Miller http://www.life.hu/trend/20150722-lesifoto-smink-es-melltarto-nelkul-setalgat-sienna-miller-szineszno.htmlA világsztároknak is vannak rossz pillanatai. Éppen egy ilyet örökített meg egy lesifotós Sienna Miller színésznő életéből.Trend--Zimány Linda is beszállt az Il Bacio de Stile aukcióbahttp://www.life.hu/trend/20150721-zimany-linda-is-beszallt-az-il-baco-aukcioba.htmlJúlius végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…TrendOrigoÍgy fest Kapócs Zsóka smink nélkül - Szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150721-igy-fest-kapocs-zsoka-smink-nelkul.htmlA smink nélküli világsztárok mellett immár hazai celebjeink is előszeretettel mutatják meg: igenis, festék nélkül is csodaszépek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.