Terepzöld, élénklila, klasszikus piros - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!

fashion week stílus szín ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan beköszönt a borongós idő és búcsúzhatunk a lenge nyári holmiktól, ám az őszi-téli szezon mindig sokkal izgalmasabbnak ígérkezik a divat szempontjából. Pláne, amikor a nagy tervezők új kollekciói közül szemezgethetünk! Inspirálódjatok, lessetek el tippeket, trükköket, új ötleteket - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!

Krémszín

Nyáron a hófehér hódított, de ősszel sem kell lemondanod a világos színekről. Lehet egy puha pulóver, egy csinos nadrág, a lényeg, hogy a krémszín is szuperjól működik a hűvösebb időben!

Forrás: www.style.com

Galambszürke

Mindig, minden évszakban igazi adu ász; idén a világos galambszürke az egyik nagy sláger. Ha bizonytalan vagy, melyik árnyalat passzol a te bőrszínedhez, ITT találsz egy kis segítséget.

Forrás: www.style.com

Fáradt tengerzöld

Élénk tónusok helyett ősszel hordhatjuk kedvenc türkizkék és türkizzöldünk fáradt, kopott, kissé viharos árnyalatait. Csodaszépek!

Forrás: www.style.com

Piros

Az őszi-téli szezonban szintén egy klasszikus, mindig divatos szín, idén azonban a bordó uralmát átveszik az élénk, kissé narancsos, lazacos tónusok.

Forrás: www.style.com

Élénk orchidealila

A fukszia után 2015 őszén a lila egy élénk árnyalata hódít majd. Ez a szín istenien passzol olyan más, feltűnő színekhez, mint a sárga vagy a zöld.

Forrás: www.style.com

Terepzöldek

Felejtsd el a kommendós stílust! Az idei őszi-téli szezon nagy slágere a terepzöld, és hihetetlen, de működik szuperelegáns darabokkal is.

Forrás: www.style.com

Sárga

Mustár, kadmium, élénksárga - ha nem szívesen vállalod be nagy felületen, dobd fel a barna, zöld vagy akár a fekete szettjeidet egy sárga kiegészítővel!

Forrás: www.style.com

Melyik őszi szín jön be a legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.