Hoppá! Így fest fürdőruhában az 50 éves Sarah Jessica Parker

Forrás: AFP/Grant Lamos Iv -
Sarah Jessica Parker nyaralás fürdőruha fekete Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem a vörös szőnyegen ejtett minket ámulatba a sztár, hanem ibizai nyaralásán, ahol csak egy egyszerű fekete fürdőruhát viselt, mégis szuper jól nézett ki.

A kutyaimádó 50 éves SJP, aki valamiért férje nélkül ment nyaralni a mesés Ibizára, elképesztő testet villantott. Bátran állíthatjuk, hogy kiváló formában van a színésznő, aki rendszeresen túlragyogja kolleganőit. A képeket ide kattintva nézheted meg!

Forrás: AFP/Grant Lamos Iv
Ejha! Demi Lovato elképesztően dögös új lemezének borítójánhttp://www.life.hu/trend/20150828-demi-lovato-enekesno-elkepesztoen-dogos-confident-cimu-uj-lemezenek-boritojan.htmlAz egykori Disney-sztár, aki kinőve a kislányos szerepekből dominastílusra váltott, ebben a szellemben pózolt legújabb albumának borítóján is.Trend--Ennél rövidebb ruhában képtelenség megjelenni - Tóth Gabi hosszú combokat (is) villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-toth-gabi-enekesno-egy-sajtotajekoztaton-rovid-ruhaban-mutatkozott.htmlTóth Gabi soha nem a konszolidált öltözködési stílusáról volt híres.TrendFotó: Margitay Klára/Life.huKidobták a kávézóból, mert sportmelltartó volt rajtahttp://www.life.hu/trend/20150827-kidobtak-a-kavezobol-a-fitnesz-edzot-mert-leggings-es-sportmelltarto-volt-rajta.htmlA személyi edzőként dolgozó nő egy ismert kávézóba tért be barátnőjével. A csajos kávézás azonban rémálomba fordult, a lányokat ugyanis kiutasították egyikük öltözete miatt.Trend--A világ leggusztustalanabb szelfijét lőtte Chelsea Handlerhttp://www.life.hu/trend/20150827-chelsea-handler-humorista-a-vilag-leggusztustalanabb-szelfijet-lotte.htmlA híres humorista ezúttal is elemében volt – elképesztően ijesztő szelfit posztolt magáról.Trend--Pamela Anderson meglepő vallomása: Szerinte a szépség belülről fakadhttp://www.life.hu/trend/20150827-pamela-anderson-szineszno-elutasitja-a-botoxot.htmlA 48 éves színésznő meglepő vallomással állt elő arról, hogy mi a véleménye a botoxolásról.TrendOrigoFel sem ismerni! Hajjal és gigamellekkel pózol a kopasz Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20150826-hajjal-pozol-a-kopasz-fenekkiralyno-amber-rose.htmlAmber Rose valami olyat tett, amit nem szokott: fenékvillantás nélküli szelfit készített. Ráadásul egy hosszú, szőke vendéghajjal a fején.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.