Új trend: Egy szál nejlonszatyorban pózolnak az ázsiai lányok

fashion week szatyor nejlonzacskó Ázsia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új, bizarr trend hódít az ázsiai lányok körében. Nem túl ízléses, de legalább olcsó.

Mint ismeretes, a lányok bármilyen hülyeséget képesek kipróbálni a szépség kedvéért. Épp így terjedt el a szájszívó kupak, és most a legújabb divat, a nejlonszatyor-szerkó is. Egy szál bevásárló zacskóban feszítenek a lányok az Instagram fotókon.

Forrás: Twitter

A 7eleven nevű üzlet bevásárlótáskái kifejezetten divatosnak számítanak, de külföldről szerzett nejlonokkal is menő pózolni.

Forrás: Twitter

Pasik is beszálltak a szelfizésbe, de rajtuk sajnos nem olyan szexi a szatyorruha, mint a lányokon.

Fel sem ismerni! Hajjal és gigamellekkel pózol a kopasz Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20150826-hajjal-pozol-a-kopasz-fenekkiralyno-amber-rose.htmlAmber Rose valami olyat tett, amit nem szokott: fenékvillantás nélküli szelfit készített. Ráadásul egy hosszú, szőke vendéghajjal a fején.Trend--Újabb gyereksztár Neville Longbottomingolt: Szuper pasi lett belőle!http://www.life.hu/trend/20150826-jo-pasi-lett-a-pan-peter-sztarjabol-jeremy-sumpterbol.htmlJeremy Sumpterből, a Pán Péter tündéri kisfiújából 2003 óta rendkívül szexi úriember lett. TrendOrigoBerki Natasa Zselyke még trendibb, mint apukájahttp://www.life.hu/trend/20150825-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-egyutt-setal.htmlBerki Krisztián és Pamela hazatértek romantikus nyaralásukból, és természetesen most újra Natira irányul minden figyelmük.TrendOrigoTóth Gabi igazi kaméleon - Rövid hajú, de nagyon csajos arcát mutatjahttp://www.life.hu/trend/20150822-toth-gabi-rovid-hajjal-es-dekoltazzsal-szelfizett.htmlDekoltázsból ezúttal sincs hiány Tóth Gabi legújabb fotóján.Trend--Ismét angyal lesz Palvin Barbi?http://www.life.hu/trend/20150818-palvin-barbara-modell-angyalos-fotot-posztolt-instagramra.htmlPalvin Barbinak már sikerült meghódítania a világhírű Victoria's Secret fehérneműmárka kifutóját. Vajon újra a VS angyal szerepére készül?Trend--Megbikázták Mészáros Dóráthttp://www.life.hu/trend/20150808-meszaros-dora-orrkarikaja.htmlMészáros Dóra szokatlan képet posztolt. Semmi pucérság?!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.