Átütő bimbikkel fut a még mindig jó testű Goldie Hawn

Forrás: Northfoto -
mellbimbó Goldie Hawn melltartó futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudson 70 éves anyukája letagadhatna jó pár évet. Nem véletlenül néz ki ilyen jól, Goldie Hawn rendszeresen edz a bomba alakjáért.

Goldie Hawn melltartó nélkül rója a köröket, formában tartva 70 évesen is izmos, kicsit sem löttyedt testét. Kate Hudson akár ráfoghatná kirobbanó formában lévő édesanyjára, hogy a nővére, ugyanis Goldie Hawn egy perccel sem néz ki idősebbnek 55-nél. Szép munka!

Azért egy melltartót a legközelebbi futáshoz mindenképp javasolunk.

Forrás: Northfoto

A családon belüli erőszak nyomait tetoválással tünteti el a művészhttp://www.life.hu/trend/20150907-tetovalasokkal-fedi-el-az-eroszak-nyomait-egy-tetovalo-muvesz.htmlA sebhelyek egy életen át emlékeztetik az embereket arra, hogy mi történt a testükkel. Egy tetoválóművész, Flavia Carvalho épp ettől szeretné megkímélni azokat, akik családon belüli erőszak áldozatai voltak.Trend--Neccharisnyában és mély dekoltázzsal hódított Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20150907-beyonce-necc-harisnyaban-es-dekoltazzsal-hodit-a-szinpadon.htmlLegyen szó vörös szőnyeges eseményről, vagy fellépésről, az énekesnő mindig a legdögösebb ruhákat választja ki magának, és ez ezúttal sem történt másként.Trend--A macsó Jake Gyllenhaal tudja, mitől döglik a légy - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150904-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jake-gyllenhaal-salma-hayek-julianne-hough.htmlMíg az MTV Video Music Awardson merész, addig a 72. Velencei Filmfesztiválon hercegnős ruhákban mutatták meg magukat a világsztárok. A nagy események mellett természetesen az e heti filmpremiereken és tévéfelvételeken is megjelentek olyan ruhákban a hírességek, amikre felkaptuk a fejünket. Sőt, még egy dögös pasi is trendnagyítónk alá került. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.TrendNorthfotoÍgy fest Iszak Eszti és Dukai Regina smink nélkül, karikás szemmel http://www.life.hu/trend/20150907-iszak-eszti-musorvezeto-es-dukai-regina-modell-almos-fejjel-karikas-szemekkel-szelfizett.htmlA két szépség kora hajnalban, a repülőtéren futott össze, ahol egyből készítettek egy közös fotót. Hiába a koránkelés, ők még karikás szemekkel is gyönyörűek.Trend--Melltartó nélkül portyázott Dakota Johnson a velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150905-dakota-johnson-melltarto-nelkul-jelent-meg-a-velencei-filmfesztivalon.htmlA szürke ötven árnyalata színésznője mellbedobással népszerűsítette legújabb, Johnny Depp-pel közös filmjét.Trend--Extra nagy magas sarkúban és mély dekoltázzsal ünnepelt Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20150904-varga-izabella-extra-nagy-magas-sarkuban-es-csipkes-dekoltazzsal-unnepelt.htmlAz RTL Klub 18. születésnapi bulijára a színésznő dögös fekete szerelést választott.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.