Modellszerződést kapott a 2 éves Down-szindrómás lány

Forrás: Ross Parry -
mosoly modell elbűvölő szerződés tapasztalat ügynökség pozitív Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több hírt hallunk Down-szindrómás modellekről. A legújabb felfedezett a kétéves Connie-Rose Seabourne, aki a mosolyával hódít.

Rengetegen dicsérték édesanyjának Connie-Rose Seabourne mosolyát, sőt, többen is mondták, hogy modellkednie kellene a kislánynak. A sok ösztönzés miatt a család el is ment néhány ügynökséghez.

Forrás: Ross Parry

Connie-Rose mosolya ott is hódított, ugyanis két szerződést is kapott a lány. „Imádták őt. Szépen követte az utasításokat, és elbűvölő volt a kamera előtt” – nyilatkozta Julie Seabourne.

Forrás: Ross Parry

„Két hetes volt, amikor diagnosztizálták nála a betegséget. Vannak barátaink, akiknek szintén Down-szindrómás a gyerekük. Csak pozitív tapasztalataink vannak ezekről a gyerekekről. Ők is csak szeretetre vágynak” – mondta az anyuka.

Újra kifutón a Down-szindrómás modell, Madeline Stuart

A 18 éves, down-szindrómás lány minden vágya az volt, hogy modell legyen. Korábban egy fitnesz-ruházat modelljeként tűnt fel, ezúttal pedig a New York-i divathéten lép kifutóra. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Fémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20150907-oszi-smink-2015-milyen-szinek-lesznek-az-iranyadok-larion-oscar-tippjei.htmlAz őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. TrendThinkstockPornószínésznők sminkkel és anélkül - Meglepő fotókhttp://www.life.hu/trend/20150908-ilyenek-smink-nelkul-es-sminkkel-a-pornoszinesznok.htmlEgy igazán jó sminkes képes arra, hogy Marilyn Mansonokat Marilyn Monroe-ká változtasson. Melissa Murphy évek óta pornószínésznőket varázsol még szexibbé.Trend--Hihetetlenül jól néz ki Juliette Binochehttp://www.life.hu/trend/20150907-hihetetlenul-jol-nez-ki-juliette-binoche.htmlJuliette Binoche igazi királynőként vonult végig a 72. Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén. Az biztos, hogy mindenkinek tátva maradt a szája.TrendNorthfotoDukai Regina Párizsban tündökölhttp://www.life.hu/trend/20150907-dukai-regina-modell-parizsban-tundokol-es-az-eiffel-torony-labanal-piknikezett.htmlA modell az Eiffel-torony lába előtt hever - hiába, így kell egy város jelképe előtt tisztelegni.Trend--Átütő bimbikkel fut a még mindig jó testű Goldie Hawnhttp://www.life.hu/trend/20150907-goldie-hawn-melltarto-nelkul-fut.htmlKate Hudson 70 éves anyukája letagadhatna jó pár évet. Nem véletlenül néz ki ilyen jól, Goldie Hawn rendszeresen edz a bomba alakjáért.TrendNorthfotoTolvai Reni hatalmas, vörös szájjal napozotthttp://www.life.hu/trend/20150907-tolvai-reni-enekesno-hatalmas-voros-szajjal-napozott-cipruson-ahol-kallay-saunders-andrassal.htmlRojtos szalmakalapja alól villantotta meg vörös ajkait az énekesnő, aki éppen álomnyaralását tölti Cipruson.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.