Uhh! Kim Kardashianná operáltatta magát egy transznemű férfi

Forrás: Facebook/ Thalia Almodovar -
átalakítás műtét Birodalom Kanye West transzneműek kedvenc kim kardashian pozitív tisztelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperfanatikus transznemű Kim Kardashian, aki 30 millió forintot költött az átalakító műtétekre, most már csak abban reménykedik, hogy ezzel a külsővel megtalálja a saját Kanye West-jét is.

„Amikor tükörbe nézek nem egy transznemű embert látok, hanem egy nőt" – mondta magáról a 28 éves Thalia Almodovar, aki nem csak a pozitív oldalát tapsztalta meg annak, hogy úgy néz ki, mint kedvence. „A férfiak sokszor csak azért közelednek hozzám, mert úgy nézek ki, mint Kim Kardashian, de az nem érdekli őket, hogy valójában ki vagyok." De ezen vajon miért csodálkozik?

Forrás: Facebook/ Thalia Almodovar

„A személyiségünk is nagyon hasonló. Nagyon tisztelem őt. Sok ember azt gondolja, hogy nem érdemli meg azt a fényűző életet, de ő csak építi tovább a birodalmát" – mondta kedvencéről Thalia, aki élvezi, hogy mindenki fotózkodni akar vele az utcán.

Forrás: Facebook/ Thalia Almodovar

Még több képett itt találsz róla!

Kiegészítőként tekint lányára Kim Kardashian hasonmása

A 29 éves londoni nő, Delicia Kikulwe mindent megtesz azért, hogy minél jobban hasonlítson kedvencére, Kim Kardashianra. Olvasd el a Life.hu cikkét!
II. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!http://www.life.hu/trend/20150908-egyesult-kiralysag-erzsebet-kiralyno-uralkodasi-rekordot-dont.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára!Trend--Még mindig elég jó bőr a 45 éves Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20150909-naomi-campbell-45-eves-bikinis-foto.htmlGyönyörű, hosszú lábait és kidolgozott testét bikiniben mutogatta Naomi Campbell. Fantasztikusan néz ki!Trend--Egy szál csipkemelltartóban sétálgatott Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150908-rihanna-enekesno-atlatszo-csipkemelltartojabol-kilatszott-a-mellbimboja.htmlSimán kilátszott mindene a barbadosi énekesnőnek, aki mindössze egy átlátszó fehérneműt húzott hófehér farmeroverálja fölé.Trend--Éterien szép Lilu – Mint egy tündérhttp://www.life.hu/trend/20150908-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-eterien-tundokolt-akarcsak-egy-tunder-szomoru-szemek-attetszo.htmlTávolba merengős, szomorkás fotót posztolt a műsorvezető, ami láttán nekünk egy mese jutott eszünkbe, a tündérről, aki az erdőben él. Trend--Modellszerződést kapott a 2 éves Down-szindrómás lányhttp://www.life.hu/trend/20150908-connie-rose-seabourne-2-eves-down-szindromas-lany-modellszerzodest-kapott.htmlEgyre több hírt hallunk Down-szindrómás modellekről. A legújabb felfedezett a kétéves Connie-Rose Seabourne, aki a mosolyával hódít.Trend--Kultikus fotókkal ünnepli 100. születésnapját a brit Voguehttp://www.life.hu/trend/20150908-a-brit-vogue-100-szuletesnapja-alkalmabol-kiallitas-nyilik-londonban.html„Vogue 100: a stílus évszázada” címmel nyílik kiállítás a National Portrait Gallery múzeumban Londonban, ahol a híres divatmagazin legbotrányosabb és leghíresebb fotóit állítják ki.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.