Úgy néz ki, mint egy Barbie baba, és úgy is éli az életét a 26 éves lány

Forrás: Instagram/ Angelika kenova -
diéta Barbie baba szexi szülő hercegnő randi személyi edző Angelica Kenova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt gondoltuk, hogy az orosz Valeria Lukyanova a legőrültebb Barbie hasonmás, de most komoly vetélytársa akadt a szintén orosz származású Angelica Kenova személyében.

„Gyerekkorom óta úgy nevelnek, mint egy kis hercegnőt, a szüleim például nem is engednek el otthonról egyedül, és randizni sem járhattam. Születésem óta babának öltöztetnek, és úgy is élem az életemet” – kezdett bele történetébe a 26 éves lány, aki mai napig szüleivel él.

Forrás: Instagram/ Angelika kenova

Saját bevallása szerint gyerekpszichológus, balett-táncos és modell, tini kora óta személyi edzővel sportol hetente többször is. Angelica állítja, hogy soha nem volt plasztikai műtéte, az edzéssel és szigorúan titkos diétájával érte a tökéletes Barbie-alakot

A lány édesanyja nélkül se ruhát vásárolni, se randizni nem mehet. A szülők egyébként nagyon büszkék rá, és bátorítják, hogy minél szexibb képeket készítsen magáról a közösségi oldalakra, ahol persze már rengeteg rajongója van a lánynak.

Hiába szép, életképtelen Barbie csinos teste

Hosszú szőke haj, kék szemek, telt mellek, darázsderék, hosszú combok, jól fésült férj, kocsi, ház: Barbie baba sokáig az amerikai álom megtestesítője volt, s minden lány hozzá akart hasonlítani - csakhogy ez egyszerűen lehetetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.