Kim Kardashian Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szokásos ízléstelenség helyett most egy igazán gyönyörű ruhakölteményben tündökölt a leghíresebb celebkismama.

Még mindig meg tudja lepni instagramos követőit Kanye West neje. Most éppen azzal, hogy egy szép csipkeruhába bújtatta gömbölyődő pocakját, és szinte tündököl:

Forrás: Instagram/kimkardashian

Kim ruhája ahol kell, takar, ahol kell, mutat, máshol pedig sejtet. Tökéletes választás!

Kerek szépség! Amber Rose fehérneműs teste még mindig hibátlanhttp://www.life.hu/trend/20150912-amber-rose-plus-size-modell-fehernemus-teste-meg-mindig-hibatlan.htmlAmber Rose kerekded teste igazán irigylésre méltó. Minden a helyén van rajta.Trend--Berki Krisztián fiatalító arckezelést kapott: Natkó segített neki!http://www.life.hu/trend/20150912-hodi-pamela-uj-szempillakat-berki-krisztian-pedig-uj-arcot-kapott-a-csaladi-szepulesen.htmlHódi Pamela új szempillákat, Berki Krisztián pedig új arcot kapott a családi szépülésen.Trend--Megvált teste egyik ékétől a mindig dögös Emily Ratajkowsky: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150912-emily-ratajkowsky-szineszno-megvalt-teste-egyik-eketol-a-hajkoronajatol.htmlA szépséges színésznő, akinek leginkább mellei égtek bele az agyunkba, most olyat tett, amitől talán sok férfi a fejéhez kap.TrendOrigoRadics Gigi Zoób Kati ruhakölteményében tündökölt Caramel esküvőjén: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150912-radics-gigi-zoob-kati-ruhakoltemenyeben-tundokolt.htmlRadics Gigi lélegzetelállítóan festett Caramel esküvőjén. Csodálatos ruhát választott magának.Trend--Megvált teste egyik ékétől a mindig dögös Emily Ratajkowsky: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150912-emily-ratajkowsky-szineszno-megvalt-teste-egyik-eketol-a-hajkoronajatol.htmlA szépséges színésznő, akinek leginkább mellei égtek bele az agyunkba, most olyat tett, amitől talán sok férfi a fejéhez kap.TrendOrigoVelence 2015: Ki volt a leggyönyörűbb a filmfesztiválon?http://www.life.hu/trend/20150912-velencei-filmfesztival-2015-ki-volt-a-legszebb.htmlA velencei filmfesztivál nyitónapján hercegnőnek öltöztek a világsztárok, ám itt még nem ért véget a csodás ruhák felvonultatása. Lássuk, kiknek sikerült hódítaniuk a vörös szőnyegen a fesztivál ideje alatt, és kik voltak azok, akiknek a stílusán még lenne mit csiszolgatni...Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.