Berki Krisztián fiatalító arckezelést kapott: Natkó segített neki!

Hódi Pamela szépség Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela új szempillákat, Berki Krisztián pedig új arcot kapott a családi szépülésen.

"Arcoskodok. Családi szépítkezèsre kènyszerítettek engem.....(!)" - írta ki a Facebookra Berki Krisztián, aki miután Pamela szempillája elkészült, kapott egy öregedés elleni kezelést:

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

Természetesen a folyamatról Pamela is feltöltött egy képet az Instagramjára:

Natkó segít helyrehozni apa arcát - írta ki a büszke anyuka. Forrás: Instagram/hodipamela_official
Berki Natasa Zselyke még trendibb, mint apukájahttp://www.life.hu/trend/20150825-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-egyutt-setal.htmlBerki Krisztián és Pamela hazatértek romantikus nyaralásukból, és természetesen most újra Natira irányul minden figyelmük.TrendOrigoBerki Krisztián exe jobban néz ki, mint valaha: Cserpes Laura őrülten szexi fotón pózolthttp://www.life.hu/trend/20150723-cserpes-laura-enekesno-orulten-szexi-foton-pozolt-berki-krisztian-exe-dogosebb-mint-valaha.htmlBerki Krisztián exe kivirult a szakítás óta, ezt pedig egy újabb, lélegzetelállító fotójával bizonyította.Trend--Hatalmasat villantott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/trend/20150701-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-kulonleges-tetovalast-villantott.htmlKülönleges tetoválást véltünk felfedezni a macsó bokáján, aki eddig jól rejtegette az apró jelet.Trend--Modell lesz Berki Krisztián kislányábólhttp://www.life.hu/trend/20150626-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke-modellkedni-fog.htmlElső modellszerződését készül aláírni Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke. A nagy hírt a magyar macsó tette közzé Facebook oldalán. Trend--Cserpes Laura szemüvegben vadítja Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/trend/20150526-cserpes-laura-enekesno-szemuvegben-vaditja-berki-krisztiant-a-tv2-musorvezetojet.htmlSzemüveges, jó kislány formára váltott Cserpes Laura, akinek természetesen remekül áll az okuláré, és ezzel biztosan Berki Krisztián is egyetért.Trend--"Neki tényleg van stílusa" - Berki Krisztián stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20141021-vajda-alexandra-szemelyi-stylist-mesel-arrol-milyen-berki-krisztiant-az-edes-elet-sztarjat.htmlManapság egyre népszerűbb a personal shopping, vagyis a személyi vásárlás. Sokan azért választják, hogy rátaláljanak a stílusukra, mások pedig az életük egy megváltozott szakaszában akarnak teljes gardróbfrissítést – árulja el Vajda Alexandra, aki mostanában Berki Krisztiánnal dolgozik együtt. A magyar férfiak öltözködéséről, stílusról és persze az Édes Élet sztárjáról faggattuk a 28 éves stylistot.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.