Új frizurával tért vissza Katalin hercegné

frizura haj Katalin hercegné fodrász Vilmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mosoly a régi, de a frizurája más lett a kétgyermekes édesanyának. 

Katalin visszatér a mindennapokba, ezt pedig új frizurával ünnepelte. No persze nem vágatta rövidre a haját, és drasztikus hajszínváltásra sem került sor, a frufru azonban új. Trendi, csinos, fiatalos - itt meg is nézheted a legfrissebb képeken!

Forrás: AFP/Stefan Wermuth

A hercegné és Vilmos herceg a skóciai Crathie Kirk-templomban vettek részt a misén, és ezzel meg is kezdődtek Katalin hivatalos szereplései. Hamarosan ő is tiszteletét teszi például a rögbi-világbajnokságon. Már alig várjuk!

Hogy tetszik a frufru Katalinon?

Hatalmasat esett a kifutón Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20150913-hatalmasat-esett-a-kifuton-candice-swanepoel-a-givenchy-bemutaton.htmlNem elég, hogy a Givenchy show-ra rémesre sminkelték a világszép modell szemöldökét, Candice még hatalmasat is esett a bemutatón. Trend--Most mindenki ott van, aki számít - celebek a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150913-most-mindenki-ott-van-aki-szamit-celebek-a-new-york-i-divatheten.htmlMég csak pár napja kezdődött a jövő tavaszi trendeket bemutató New York-i divathét, de máris lépten nyomon celebekbe botlik az ember, ha nézegeti az eseményről készült fotókat. Íme azok a világsztárok, akiket most a legjobban a divat érdekel!Trend--Megvált teste egyik ékétől a mindig dögös Emily Ratajkowsky: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150912-emily-ratajkowsky-szineszno-megvalt-teste-egyik-eketol-a-hajkoronajatol.htmlA szépséges színésznő, akinek leginkább mellei égtek bele az agyunkba, most olyat tett, amitől talán sok férfi a fejéhez kap.TrendOrigoA hónap színe: a terepzöldhttp://www.life.hu/trend/20150911-divat-es-trend-a-honap-szine-a-terepzold.htmlIzgalmas színek, fazonok és nagyon extra kiegészítők várnak ránk az üzletek őszi kínálatában. Az üde, élénk árnyalatok helyett itt vannak az ősz szebbnél szebb tónusai - a Life.hu-n a hónap színe az év egyik slágere, a terepzöld.TrendThinkstockÚj évszak, új trendek, de Jessica Alba a régi - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150911-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-heidi-klum-camila-alves.htmlDögös fekete rucik, nagyon színes kreációk és sok-sok őszi anyag - a világsztárok már abszolút képben vannak az új trendekkel. Egyedül Jessica Alba volt az, aki egy kicsit visszahozta a nyarat, de mi imádtuk. Hogy hogyan? Megmutatjuk a Life.hu heti stílusmustrájában!TrendAFPTe jó ég! Mi történt Justin Bieber hajával?http://www.life.hu/trend/20150912-justin-bieber-enekes-kiszokitette-a-hajat.htmlLehet, hogy Lewis Hamilton lavinát indított? Mindenesetre Justin Bieber beállt a hidrogénszőkék klubjába.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.