Berki Krisztián után Horváth Éva is arckezelésen járt: Fotó!

arckezelés Horváth Éva Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap Berki Krisztián posztolt egy olyan képet, ahol kis családjával épp szépészeti beavatkozásokon vettek részt. Most a gyönyörű modell is beállt a sorba.

Horváth Éva, aki legutóbb csodás, őszi szettbe bújtatta a testét, még szebb lett. Legalábbis ezt vetíti előre az a kép, melyet nyilvános Instagram oldalán tett közzé:

Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Húsos ajkak hava: Gáspár Evelin után Horváth Éva is villantott

Úgy tűnik, új trend indult a magyar sztárvilágban, méghozzá a húsos ajkak szelfizése. Többen is csatlakoztak már a "kezdeményezéshez", köztük Éva is. Lesd meg az övét közelről!
Ez igen! Horváth Éva lefutotta a félmaratonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150913-horvat-eva-modell-lefutott-a-felmaratont-es-voros-de-annal-mosolygosabb-fejjel-pozolt.htmlA modellt semmi nem tántorította el attól, hogy teljesítse a 20 kilométeres távot, sőt, utána is volt ereje egy mosolygós fotóra.Ez Zsír!--Horváth Éva bálnává változott - Legalábbis szerintehttp://www.life.hu/sztarok/20150901-horvath-eva-modell-a-vizen-lebegve-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA modell csodás fotón mutatta meg milyen, amikor teljes harmóniában lebeg a vízen.TV + Sztárok--Horváth Éva gyönyörű színekben pompázotthttp://www.life.hu/trend/20150828-horvath-eva-modell-gyonyoru-szinekbe-pompazott-attetszo-szexi-szerelesben-a-hus-habokban.htmlA modell áttetsző kötött felsőben libbent a hűsítő habok közé a nyári forróságban.Trend--Horváth Éva kitette a placcra a testéthttp://www.life.hu/trend/20150825-horvath-eva-modell-musorvezeto-kitette-a-tengerpartra-szexi-testet.htmlA modell álomnyaralásáról posztolt tengerparton hempergős, szexi fotót.Trend--Csodás helyen nyaral Horváth Éva: Álomszép fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150824-horvath-eva-modell-lenyugozo-csodas-helyszinen-nyaral-ahol-edzes-utan-fotozta-le-magat.htmlA modell álomszép helyszínen végezte el kőkemény reggeli edzését.TV + Sztárok--Horváth Éva végtelen lábaitól újfent leesett az állunk: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150728-horvath-eva-modell-musorvezeto-labatol-leesett-az-allunk-szexi-virgacsok-egy-csodas-hatterrel.htmlA modell tökéletes virgácsokat villantott, ráadásul hihetetlenül impozáns háttérrel spékelte meg a szép látványt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.