Frufruval vagy anélkül jobb Katalin hercegné haja?

frufru frizura Katalin hercegnő haj Katalin hercegné Vilmos herceg esemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre nyilvános eseményen is megcsodálhattuk Anglia legjobban öltözött asszonyának új frizuráját.

Katalin hercegné beújított. Vilmos herceg hitvesét és gyermekei édesanyját a hétvégén kapták lencsevégre újdonsült frufrujával, és már alig vártuk, hogy munka közben, beszárítva is megnézhessük magunknak a hercegné frizuráját. Hát, íme:

Forrás: Northfoto, AFP

Katalin a minap az Anna Freud Centre-ben tett látogatást. Ruhaválasztásával most sem lőtt mellé, a tyúklábminta még mindig nagyon megy, a frufruját pedig még szoknunk kell. Nektek hogy tetszik?

Hogy tetszik Katalin hercegné új frizurája?

Hoppá! Gwen Stefani kikezdett Király Viktorral!http://www.life.hu/sztarok/20150917-gwen-stefani-enekesno-kikezdett-kiraly-viktorral-a-the-voice-cimu-amerikai-musorban.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a magyar énekes a tengerentúlon próbált szerencsét: az amerikai The Voice-ban mutatta meg, mit tud, és Gwen Stefani el is ájult tőle.TV + SztárokOrigoCsinosak, vagányak, dögösek - 6 cipő, ami biztosan hódít idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20150916-oszi-cipomustra-divatos-cipok-2015-oszere-fazonok-amiket-erdemes-beszerezni.htmlBár újra beköszöntött kicsit a kánikula, azért lassan itt az ideje felkészülni az őszre. Kevés izgalmasabb dolog van a cipővásárlásnál - megmutatjuk, mi az a 6 fazon, ami abszolút hódít az új szezonban. Trend--Erzsébet királynő miatt lett depressziós Katalin hercegné?http://www.life.hu/drlife/20150916-katalin-hercegne-depresszios-lett-erzsebet-kiralyno-miatt.htmlA legfrissebb képek alapján úgy tűnik, valami nem stimmel Katalin és Vilmos háza táján. A hírek szerint pedig ehhez nagy köze van a brit uralkodónőnek is.Dr. Life--Súlyos vádak érték Katalin hercegnét: igénytelen lenne?http://www.life.hu/trend/20150729-katalin-hercegne-osz-hajat-kritizalta-nicky-calves-sztarfodrasz.htmlNicky Clarke szerint az igénytelenség netovábbja, ha valaki ősz hajszálakkal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kiváltképp akkor, ha olyan stílusikonról van szó, mint Katalin hercegné. Még abban az esetben is, ha épp gyermekével várandós.Trend--Szezonális ételek, grillcsirke és sok-sok vaj – Vajon mi kerül Erzsébet királynő asztalára?http://www.life.hu/ez-zsir/20150910-erzsebet-kiralyno-miket-eszik.htmlDarren McGrady több évtizede áll a brit királyi család szolgálatában, mint szakács – rajta kívül valószínűleg senki más nem ismeri olyan jól Erzsébet királynő legkedveltebb étkeit.Ez Zsír!--Tűzpirosban szurkolt Katalin hercegné Wimbledonbanhttp://www.life.hu/trend/20150709-tuzpirosban-szurkolt-katalin-hercegne-wimbledonban.htmlKöztudott, hogy a hercegi pár rajong a teniszért, ezért két kisgyerek ide vagy oda, Vilmos és Katalin kilátogattak Andy Murray és Vasek Pospisil meccsére. Katalin hihetetlenül jó formában van - mutatjuk is!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.