Alig lehet ráismerni! Teljesen megváltozott a Született feleségek sztárja, Felicity Huffman

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
Született feleségek váltás hajszín barna haj Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világszerte népszerű sorozat színésznője sötétbarna hajjal jelent meg a vasárnapi Emmy-díjátadó gáláján. 

Annyira megszoktuk már Felicity Huffman szőke tincseit, hogy csak második pillantásra ismertük fel a képen a Született feleségek egykori sztárját.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Úgy tűnik, férje,

Tetszik, de úgy érzem, mintha megcsalnám a feleségem. Bemegyek a konyhába, és nem tudom, ki ő

5 szerelmes idézet a Született feleségekből

Ki ne emlékezne a Született feleségekre? Susan, Gabi, Bree és Lynette kalandjait nehéz lenne röviden összefoglalni, de most összeválogattunk nektek a sorozatból néhány olyan idézetet, amelyek kedvet csinálhatnak, hogy újra megnézzétek a kedvenc epizódjaitokat. A cikkéért kattints ide!

Bronzbarna bőr ősszel is? Így őrizheted meg a nyári színedet!http://www.life.hu/trend/20150818-nyari-barnasag-tippek-trukkok-a-borszin-megorzesehez.htmlRengeteg napsütötte hét áll mögöttünk, így valószínűleg még akkor is meglátszik rajtad a nyár, ha nehezebben barnulsz. Szeretnéd, hogy az ősz közeledtével ne fehéredj ki pillanatok alatt, jó lenne később is kellemesen barnának lenni szolárium nélkül? Most adunk néhány tippet, amik segítenek csodás bőrszíned megőrzésében!TrendThinkstockLiptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajrahttp://www.life.hu/trend/20150921-liptai-claudia-rovid-haja-nem-tetszett-kislanyanak-pankanak.htmlMindenkit elvarázsolt Liptai Claudia új frizurája, aki most azt is elárulta, mi késztette ekkora változásra. TrendOrigoTitokzatos barna szépséggel romantikázott Owen Wilsonhttp://www.life.hu/intim/20150622-owen-wilson-egy-titokzatos-barna-lannyal-nezte-a-francia-nyilt-teniszbajnoksagot.htmlA nagy nőcsábász hírében álló színészt a francia nyílt teniszbajnokságon kapták lencsevégre a nála több mint 20 évvel fiatalabb Wan-Yi Sweetinggel.Intim--Ezekben a luxuságyakban hajtják álomra fejüket a hírességekhttp://www.life.hu/otthon/20150915-sztarok-luxus-haloszobai-agyai.htmlElegáns, letisztult, vagy éppen egzotikus? Mindig is kíváncsi voltál rá, hogy Hollywood legfényesebb csillagai egy pörgős nap után milyen hálószobában térnek nyugovóra? Nem kell többé kétségek között élned, az alábbi válogatásunkban összegyűjtöttük a legszebb (és legmeghökkentőbb) sztárhálószobákat.OtthonOrigoVörös, szőke, hosszú vagy rövid - melyik frizura áll legjobban Liptai Claudiának?http://www.life.hu/trend/20150920-liptai-claudia-haja-melyik-all-neki-jobban.htmlLiptai Claudia ismét stílust váltott - ezúttal hidrogánszőke, rövid hajjal borzolja a kedélyeket. De láttuk már őt számtalan más frizurával is. Szerintetek melyik állt neki a legjobban? Trend--Verekedés volt, több lövés is eldördült vasárnap hajnalban Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150920-verekedes-volt-es-tobb-loves-is-eldordult-vasarnapra-virradora-egy-budapesti-szorakozohelynel.htmlVerekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy VII. kerületi szórakozóhelynél, a történtek során egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült - közölte az MTI megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.