A mai nap pucsítása Mihalik Enikőé

Fotó: Greg Kadel -
popsi Mihalik Enikő barátnő szelfi pucsítás Éder Krisztián Madonna hangulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell és barátnői Madonna koncertjére készülődve álltak össze egy popsi-szelfihez, ami elég jól sikerült.

Enikő és barátnői már igencsak jó hangulatban lehettek – végül is egy Madonna-koncertre hangolódtak –, amikor bepucsítottak a kamerának.

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő

Egy másik képről az is kiderült, hogy Éder Krisztián is ott volt lányokkal, kár, hogy a popsi-szelfiből ő kimaradt.

Forrás: Instagram/ Sarfi

Kihagyhatatlan! Top 5 bikinis kép Mihalik Enikőről!

A gyönyörű magyar modell saját maga készített egy kis összeállítást Instagram oldalán, amelyben bemutatta az általa legjobban kedvelt bikinis fotóit az idei nyárról. Nézd meg a képeket itt!

Ápolt, puha bőr ősszel is - így turbózd fel magad a hideg időre!http://www.life.hu/trend/20150918-oszi-arcapolas-tippek-trukkok-kemek-larion-oscar-tippjei.htmlVége a kánikulának, most már tényleg itt az igazi ősz, ez azonban befolyásolja az arcbőrünket is. Mi az, amin érdemes változnani a nyár után? Larion Oscar sminkmestert kérdeztük tippektről, bőrápolási trükkökről. TrendThinkstockBódi Sylvi egy meseszép sárga ruhában hajókázik a tengeren http://www.life.hu/trend/20150921-bodi-sylvi-igy-hajokazik-gorogorszag-egyik-meses-szigete-mellett.htmlCsodás fotót posztolt magáról a gyönyörű modell, aki éppen Görögország egyik legszebb szigetén, Zakhyntoson pihen. TrendOrigoWow! Iszak Esztiből hihetetlenül szexi hajóskapitány letthttp://www.life.hu/trend/20150921-iszak-eszti-szexi-hajoskapitanylett-mely-dekoltazzsal-iranyitotta-a-jarmuvet.htmlIszak Eszti hajóskapitányként is nagyon dögös! Mélyen dekoltált fürdőruhájával a kormány mögött a legmelegebb nyári napokat is még forróbbá varázsolja.TrendOrigo5+1 rossz szokás, amitől korábban öregszelhttp://www.life.hu/trend/20150921-rossz-szokasok-amiktol-ido-elott-megoregszel.htmlSokszor használjuk azt a kifejezést, hogy az arcunkra vannak írva az érzelmeink. Ez a jelenség az életvitelünknél is fenn áll: ha nem figyelünk oda magunkra, a bőrünk árulkodni fog róla. Pár apró dolog vagy szokás megváltoztatásával könnyebben kiküszöbölhető az idő előtti öregedés. TrendThinkstockElképesztő! Hihetetlenül dögös nő lett a Trónok harca egykori gyereksztárjábólhttp://www.life.hu/trend/20150921-maisie-williams-a-tronok-harca-arya-stark-megformaloja-dogos-no-lett.htmlPár éve még senki sem gondolta volna, hogy a Trónok harca Arya Starkja ennyire gyönyörű nővé cseperedik majd. Trend--Katalin hercegné kis híján megmutatta, mi van a szoknya alatthttp://www.life.hu/trend/20150921-katalin-hercegne-majdnem-kivillantotta-bugyijat.htmlEz közel volt! Nem sok hiányzott ahhoz, hogy hatalmas villantás történjen a hercegné egyik látogatása alatt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.