Együtt szexizik Cara Delevingne és Kate Moss

Kate Moss modell fotó szexi Cara Delevingne fényképezés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anglia két leghíresebb topmodellje kitett magáért: merész fotókon pózolnak Cara Instagram-oldalán.

Egymást fotózta Kate Moss és Cara Delevingne. A két topmodell, akik között cirka 18 év különbség van, Cara képmegosztó oldalán pózolnak egy szál fehérneműben (avagy Cara esetében egy kicsit hiányosabban), merész testhelyzetekbe csavarodva.

Cara a melltartóról mondott le. Igaz, láttunk már ennél merészebb képet is róla.

Forrás: Instagram/Cara Delevingne

A nemrég elvált Miss Moss pedig a legjobb oldalát igyekezett mutatni a kamerának:

Forrás: Instagram/Cara Delevingne

Hogy pontosan hol és milyen alkalomból készültek a képek, arról nem közölt további információkat a két szépség.

Hoppá! Hatalmasat villantott a dögös modell, Cara Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20150921-cara-delevingne-popsit-villantott-a-pan-cimu-film-bemutatojan-londonban.htmlA tökéletes alakú szupermodellnek valójában nincs mit takargatnia, úgyhogy még azt is elnézzük neki, hogy túl rövid szoknyát választott egy vörös szőnyeges eseményre. Intim--Liptai Claudia: "Nem zavar, hogy dúsak a kebleim, ők az enyémek"http://www.life.hu/sztarok/20150924-liptai-claudia-nem-azert-szereti-a-csipke-melltartot-mert-szexi-benne-hanem-mert-kisebb-benne-a.htmlMelltartó vásárlási-, és viselési szokásairól beszélt Liptai Claudia, aki az egyik legnagyobb fehérneműt gyártó cég arca. Meglepő részletek derültek ki a TV2 sztárjának szokásairól. TV + SztárokOrigoKate Moss félmeztelenül pózol a kamerának - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/intim/20150903-kate-moss-gesanak-maszkirozva-dobta-le-a-textilt.htmlSzinte félmeztelenül állt kamerák elé a gyönyörű szupermodell az olasz Vogue magazin szeptemberi számának fotózásán. Intim--Galambos Lajos, az ingatlanmogulhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-az-uzletember-munkassaga.htmlHosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kishazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. A Dáridó adásai milliókat ültettek le hetente a tévé elé, az utóbbi napokban mégsem Galambos Lajos zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. Lajcsi ugyanis nem csak zenészként és producerként tevékenykedett kishazánkban, hanem dörzsölt üzletemberként is. TV + SztárokOrigoFiatal modellre cserélte le exférje Kate Mossthttp://www.life.hu/intim/20150731-kate-moss-brit-modellt-egy-fiatal-victorias-secret-modellre-cserelte-le-exferje-jamie-hince.htmlNem sokáig búslakodott Jamie Hince: néhány nappal azután, hogy bejelentették válásukat a brit szupermodellel, a rocker máris a fiatal és gyönyörű Victoria's Secret-angyal, Jessica Stam mellett látták.Intim--10 dolog, amit megtehetsz az ideális munkahelyérthttp://www.life.hu/karrier/20150923-az-idealis-munkahelyert-neked-is-tenned-kell.htmlMinden dolgozónak megvannak az elvárásai a munkahelyével és a főnökeivel szemben. Ezekre természetesen szükség is van, de ne felejtsd el, hogy neked is bele kell adnod a közösbe, ha igazán jó munkahelyen szeretnél dolgozni. A feltételeid mellett azt is tartsd szem előtt: te mit tudsz tenni azért, hogy ideális körülmények között végezhesd a munkádat. Karrier--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.