Gyönyörű menyasszony lett Szabó Zsófi

esküvő fotózás Szabó Zsófi menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csoda szép menyasszonyi ruhában fotózták Szabó Zsófit. És még egy paripa is előkerült. 

"Most, itt szeretném bejelenteni, hogy férjhez megyek! Nem, nem" - vicceskedett Zsófi, majd elárulta, egy fotózás kedvéért bújt menyasszonyi ruhába. Mivel a fotózás helyszíne egy lovarda, Zsófinak testhezálló volt a feladat: a szőke műsorvezetőnő kedvenc hobbija ugyanis a lovaglás. Egyelőre csak a fotók kedvéért öltözött hófehér ruhába, de reméli: legközelebb már a saját esküvőjére készülhet így.

Angelina Jolie mellbimbói kiszúrják a szemünket - pedig éppen egy miniszterelnökkel tárgyalhttp://www.life.hu/trend/20150926-angelia-jolie-mellbimboi-kiszurjak-a-szemunket-eppen-a-kambodzsai-miniszterelnokkel-targyal.htmlA kambodzsai miniszterelnökkel tárgyalt Angelina Jolie a legújabb filmjéről, amely a vörös khmerek rémuralmáról szól. A témáról azonban sikerült igen hamar elterelnie a figyelmet - persze, nem szándékosan... Trend--Ennél rövidebb ruhában képtelenség megjelenni - Tóth Gabi hosszú combokat (is) villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-toth-gabi-enekesno-egy-sajtotajekoztaton-rovid-ruhaban-mutatkozott.htmlTóth Gabi soha nem a konszolidált öltözködési stílusáról volt híres.TrendFotó: Margitay Klára/Life.huAlexander Skarsgardot női ruhában kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/trend/20150805-alexander-skarsgardot-noi-ruhaban-kaptak-lencsevegre-a-voros-szonyegen-san-franciscoban.htmlBotrányos megjelenés: a világhírű Alexander Skarsgard női ruhában lépett a vörös szönyegre egy san fransisco-i eseményen.Trend--Elképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--Ilyen dögös reklámot még nem láttunk! Meztelen nők puncitáskákat mutogatnak (18+)http://www.life.hu/trend/20150722-a-damnsel-taskamarka-reklamjaban-meztelen-nok-tancolnak-es-puncitaskakat-mutatnak-be.htmlA DAMNsel táskamárka új kollekciója nem mindennapi. És az sem, ahogyan reklámozzák azokat.TrendOrigoBugyik és melltartók között pózol Dobó Kata - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150723-bugyik-es-melltartok-kozott-pozol-dobo-kata-szuperszexi-foto-egy-reklamkampany-reszekent.htmlDobó Kata nekivetkőzött a nagy hőségben. És milyen jól tette! Szuperszexi képek születtek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.