Bridget Jones plasztikai beavatkozás film forgatás megváltozás Renée Zellweger plasztikai sebészet szépészeti műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan láthatjuk, hogyan folytatódnak a világ egyik leghíresebb szinglijének kalandjai, ám elnézve a plasztikai műtéteken átesett Renée Zellwegert, a rajongók elfelejthetik Bridget Jones dundi és bájos pofiját.

Ahogy a Life.hu is megírta, hamarosan elkezdődik a Bridget Jones naplója harmadik részének forgatása, amely miatt természetesen a főszereplő Renée Zellweger is igyekszik mindent megtenni azért, hogy a régi, megszokott arcát mutassa a közönségnek.

Ilyen volt Forrás: AFP/Photo12

A hírek szerint hízókúrába is kezdett mindenki kedvenc szinglijének megformálásához, a National Enquirer magazin által megkérdezett plasztikai sebész szerint azonban a rajongók elfelejthetik azt a kerek arcú Bridget Jonest, akit már az előző két részben megszokhattak.

Ilyen lett Forrás: AFP

Dr. Lyle Back osztja a véleményt, amely szerint a 46 éves színésznőnél kissé megszaladt a sebészkés legutóbbi szépészeti beavatkozásakor.

A plasztikai műtétek célja, hogy szebbé tegyenek, nem pedig felismerhetetlenné

Renee Zellweger ügye a tiéd is

Nagy indulatokat váltott ki Renee Zellweger megújult külseje egy ismert magazin díjátadóján. Erről a Life.hu is beszámolt, ahogy arról is, hogy a plasztikai beavatkozással "megvádolt" 45 éves színésznő, aki a fotók alapján szinte elvesztette régi arcát, továbbra sem vállalja nyíltan a szépészeti, korrekciós műtéteket, módszereket. A nők azonban nem csupán az öregedés félelme miatt fordulnak plasztikai sebészhez - a Life.hu korábban itt gyűjtötte össze a további okokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.