Az irha újra sláger - 3 kabát, amiben biztosan nem fogsz fázni idén ősszel!

fashion week poncsó kabát stílus irha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kellemes őszi napokra még tökéletes egy bélelt farmerdzseki, egy klasszikus bőrkabát vagy egy parka, ám ha kicsit csinosabb, puhább, melegebb darabokra vágysz, válassz a nagy visszatérők közül!

Üdv neked, irha!

A bőrkabátok mellett ismét virágkorukat élik az irhából készült holmik, és persze a műbőrből készült változatok. Béleltek, ezért fázni egészen biztosan nem fogsz bennük, de ott vannak még az oversize irhamellények is, melyek egy vastagabb pulcsival, garbóval tökéletesen megállják a helyüket!

1. H&M 12.990 forint 2. C&A 59 euro 3. Bershka 16.990 forint 4. F&F 14.900 forint 5. Topshop 650 font

Az oversize még mindig hódít

Ha inkább a klasszikus szövetkabátra voksolsz, akkor idén még mindig a lezser, köntösszerű darabok hódítanak, színben pedig egyáltalán nem kell csak alapszínekben gondolkodnod. Egy mustársárga kabát például istenien mutat barna, bordó, szürke vagy fekete holmikhoz, és még izgalmas is!

1. S. Oliver/Van Graaf 59.990 forint 2. New Yorker 12.490 forint 3. Promod 59.90 euró 4. Zara 25.995 forint 5. USE UNUSED 147.500 forint

Kellemes őszi napok: egy egy poncsó is megteszi

Nem, a poncsó nem olyan, mintha egy asztalterítőt magadra aggattál volna: ez a ruhadarab abszolút megunhatatlan, szuperdivatos és roppant kényelmes. Farmerral, szűk nadrággal egyszerűen imádnivaló, aláöltözni pedig egyáltalán nem nagy művészet. A kockás és a monokróm darabok hódítanak az idei szezonban, de ha nem vagy a minták rajongója, akkor bőven tudsz válogatni az egyszínű holmik között!

1. Stradivarius 7995 forint 2. C&A 39 euró 3. H&M 9990 forint 4. F&F 6500 forint 5. Bershka 8995 forint

Te melyik darabot viselnéd idén?

5 kérdés a szépségről: Ábel Anitahttp://www.life.hu/trend/20150929-5-kerdes-a-szepsegrol-abel-anita-szineszno-musorvezeto.htmlMár egészen fiatalon megismerte az ország, és az iránta való érdeklődés azóta sem lankadt. Játszik, műsort vezet, gyereket nevel, és meg kell hagyni, jobban néz ki, mint valaha! A Life.hu sorozatában ezúttal a bombacsinos anyuka, Ábel Anita mesélt szépségtitkairól. Trend--50 év után átadja a cége vezetését Ralph Laurenhttp://www.life.hu/trend/20150930-ralph-lauren-50-ev-utan-atadja-a-cege-vezeteset.html50 év után lemondott a saját nevét viselő divatcég vezetéséről az alapító, Ralph Lauren. A 76 éves üzletember azonban csak a vezérigazgatói posztról mondott le, a ruhákat továbbra is ő tervezi majd – írja az Origo. Trend--Halál, válás, munka a kukoricaföldeken – Így indult Cindy Crawford életehttp://www.life.hu/trend/20150929-cindy-crawford-modell-elete-szomoru-esemenyekkel-indult.htmlA modell az 50-hez közeledik, a kerek születésnapra pedig egy önéletrajzi könyvvel készül, amiből néhány részlet már most kiszivárgott. Trend--Bordó, zöld, nude – imádjuk az ősz körömlakkszíneit!http://www.life.hu/trend/20150928-divat-es-trend-koromlakkok-oszre.htmlA rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!TrendThinkstockFékezhetetlen vendégek, bőrig ázott menyasszony - így kezeld a tipikus esküvői drámákathttp://www.life.hu/trend/20150925-10-eskuvoi-drama-es-kezelesuk-toth-mihaly-ceremoniamester-tippjei.htmlMinden esküvőn vannak pillanatok, amiket megelőzni képtelenség, így marad, hogy megőrülsz, vagy túlteszed magad rajta. Tóth Mihály ceremóniamester elárulta, mi a 10 legtipikusabb esküvői dráma, és hogyan érdemes őket kezelni. Trend--Hódíts pirosban szeptember végén! Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150925-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-anne-hathaway-sofia-vergara.htmlA héten egyértelműen a piros volt a nyerő szín a sztárok között, Anne Hathaway pedig azt is megmutatta, mennyivel jobban áll neki a félhosszú haj, mint a korábbi frizurák. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.