Cinthya Dictator megvált gyönyörű hajától: Íme az új külseje!

hajvágás haj Cinthya Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Facebook oldalára töltött fel egy videót, melyen üveges tekintettel mered a tükörbe, majd pedig a kezében lévő ollóval egyszerűen belevág csodás hajkoronájába.

"Szia Hajam" - ennyit fűzött hozzá a témához a TV2 sztárja, majd pedig feltöltötte az alábbi videót:

Szia Hajam

Posted by Cinthya Dictator on 2015. október 3.
Sarah Jessica Parker Hamupipőkének öltözött - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151001-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-jennifer-hudson.htmlSokszínűre sikeredett a szeptember vége: Sarah Jessica Parker és Jennifer Hudson romantikus álomruhákba bújtak, Gigi Hadid megmutatta, hogy neki sem áll jól minden, Olivia Wilde pedig őrülten menőre vette a figurát. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFP4 millió dollárt kaszált külsejével Marilyn Monroe hasonmásahttp://www.life.hu/trend/20151003-marilyn-monroe-hasonmasa-susan-griffiths.htmlA kaliforniai Susan Griffiths Marilyn Monroe hasonmásaként keresi a kenyerét évtizedek óta. Az elképesztő hasonlóságra egykori kollégái hívták fel a figyelmét, ő pedig kiaknázta az ebben rejlő TÉNYLEG fantasztikus lehetőségeket. Trend--Az irha újra sláger - 3 kabát, amiben biztosan nem fogsz fázni idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20151001-divat-es-trend-poncso-irha-oversize-oszi-napokra.htmlA kellemes őszi napokra még tökéletes egy bélelt farmerdzseki, egy klasszikus bőrkabát vagy egy parka, ám ha kicsit csinosabb, puhább, melegebb darabokra vágysz, válassz a nagy visszatérők közül! Trend--Ennyit változott két év alatt Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20151002-beyonce-enekesno-2-ev-alatt-ennyit-valtozott.htmlA smink? Vagy a fények? Az előnytelen szög? Fogalmunk sincs, mi okozhatja, de tény: Beyoncé felismerhetetlen lett az alábbi képen. TrendOrigoLily Donaldson mellbimbói tették emlékezetessé a Balmain divatshow-thttp://www.life.hu/trend/20151002-lily-donaldson-modell-mellbimboi-a-balmain-divatshowjan-a-parizsi-divatheten.htmlA divatmárka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing gondoskodott róla, hogy még sokáig emlegessék a párizsi divathéten bemutatott kollekcióját. Trend--Így simogatja magát Palvin Barbi – Forró videó!http://www.life.hu/trend/20151002-palvin-barbi-modell-videoban-simogatja-magat.htmlA L'Officiel nevű francia divatmagazin szingapúri kiadásának októberi számában Palvin Barbi lesz a címlapon. A fotózás mellé még egy dögös videót is készítettek a sztárról. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.