Iszak Eszti túlragyogta a világsztárokat - Íme, az MTV Europe Music Awards meglepő ruhaválasztásai!

MTV Europe Music Awards Pharrell Williams Milánó Iszak Eszter Justin Bieber melegítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV EMA győzteseinek járó szobrocskákat hiába tartják számon úgy, mint a zeneipar mini Oscar-díját, a sztároknak nem igazán sikerült ehhez méltón felöltözni. Justin Bieber piros melegítőben, Pharrell és felesége egyszerű utcai ruhában érkezett a díjátadóra. Nézzük, kinek a szettje volt a legmegdöbbentőbb a milánói eseményen!

Ellie Goulding

Annyira egyszerű fekete ruhában érkezett a show-ra, hogy alig tudjuk visszatartani az ásítozást. Egy különleges kiegészítővel legalább feldobhatta volna a választását, de helyette inkább közönséges dekoltázst és furcsa hajszínt villantott.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Amanda Cerny

Ha már a villantásoknál tartunk, a modell, Amanda Cerny áttetsző és csupán a mellbimbókat takaró ruháját sem hagyhatjuk ki.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Shay Mitchell

A szintén modell Shay Mitchell is a nagy dekoltázzsal akart kitűnni a sztárok sorából. De ő is olyan ruhában tette mindezt, amit már rengetegszer láttunk, így ő sem mutatott semmi újat.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Hailey Baldwin

Kendall Jenner barátnője ezúttal (is) a minire szavazott. A villantásveszély pedig nála sem maradt el.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Charlie XCX

A brit énekesnő tavaly flitterrel, idén szemeteszsák hatású anyagokkal sokkolt. Mindkét szettjéhez brutálisan magas és nem túl ízléses cipőt választott.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace
Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Ruby Rose

A leszbikusságát nyíltan vállaló Ruby Rose volt a másik műsorvezető Ed Sheeran mellett. A modell kicsit fiús, mégis dögös bársonyszettje jól passzolt az egyéniségéhez.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Tallia Storm

Inkább az ízléstelenségre, mintsem az esztétikumra hajtott a 16 éves skót énekesnő is, aki merész, égnek álló hajjal, piros bundában és mindent feltáró „ruhában” érkezett a díjkiosztóra. A híresség tökéletesen bemutatta, hogy még egy Chanel kiegészítő sem ment meg minden outfitet.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Justin Bieber

A két kategóriában (Legjobb férfi előadó, Legjobb rajongók) is díjazott énekes egy piros melegítőnadrágban és pólóban lépett színpadra, amihez a vörös szőnyegen még egy bordó melegítőpulcsit is felkapott.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Pharrell és Helen Lasichanh

Az énekes a feleségével jelent meg a díjátadón, ahol úgy festettek, mintha csak éppen odatévedtek volna a vasárnap délutáni sétájuk után.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Iszak Eszti

Az este győztese Iszak Eszti lett, aki egy piros nadrágkosztümben jelent meg a rangos milánói eseményen. A műsorvezető megmutatta, hogyan kell lazán és szexin viselni egy ilyen klasszikus darabot.

Forrás: Instagram/ Iszak Eszti

Kinek a ruhája jött be legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.