Nem fázik? Egy szál virágos ruhában ment rajzfilmet nézni Katalin hercegné

Forrás: AFP/Danny Lawson -
Katalin hercegnő Katalin hercegné ruha London rajzfilm premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyerekes hercegné egyik kedvenc dizájner-barátnője, Thabita Webb egyik darabjában jelent meg férje, Vilmos herceg és sógora, Harry herceg oldalán egy rajzfilm premierjén.

Mozgalmas napokon van túl Katalin hercegné. Nemrég a kínai elnökkel és a púderral pórul járt kínai first ladyvel találkozott, később pedig férjével, Vilmos herceggel együtt próbáltak ki néhány játékot a BAFTA fiatal játéktervezői díjátadóján.

Néhány nappal ezelőtt kékben tündökölt a hercegné Forrás: AFP/Danny Lawson

Katalin hercegnét ismét szólította királyi kötelessége: ezúttal a londoni Piccadilly Circusban jelent meg Vilmos és Harry oldalán a Shaun, a bárány című rajzfilm premierjén, ahová mindössze az itt látható kék színű, Thabita Webb divattervező által megálmodott ruhában jelent meg - miközben a háttérben jól látszik, hogy az újságírók kabátban fényképezik a triót. Vajon nem fázott?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.