Álomkékben premierezett Katalin hercegnő - sztárparádé az új Bond-film világpremierjén

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Daniel Craig Katalin hercegnő Monica Bellucci Lea Seydoux James Bond Spectre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi sztárparádé volt a legújabb James Bond-film, a Spectre londoni világpremierjén - természetesen az angol hercegi pár is ott volt a nagy eseményen. 

Katalin hercegné kedvenc tervezőjétől, Jenny Packhamtől választott egy halványkék ruhakölteményt.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Sőt, melltartó sem volt a hercegnőn!

Forrás: AFP/Leon Neal

Léa Seydoux és Monica Bellucci is álomszépek voltak - a szőke színésznő egy Prada darabra voksolt, az olasz díva pedig egy Ralph & Russo Couture kreációra. Mesésen néztek ki!

Forrás: AFP/Leon Neal

Léa ruhájának hátsó része is megér egy misét!

Forrás: AFP/Leon Neal

Naomi Harris egy merész, Stella McCartney narancsszínű estélyire szavazott, imádtuk!

Forrás: AFP/Leon Neal

Ki volt a legszebb?

Ki volt a legdögösebb Bond-lány az elmúlt 20 évből? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150723-ki-volt-a-legdogosebb-bond-lany-az-elmult-20-evbol-megmutatjuk.htmlNovemberben kerül mozikba az új James Bond, aminek a napokban ki is jött az előzetese. Vélhetően a férfiak a szokottnál is jobban várják a macsómozit: Bond-lány lesz ugyanis a hiperdögös Monica Belluci és az őrülten szexi Léa Seydoux. Ez a duó egészen biztosan legendás lesz a Bond-lányok történelmében, de azért lássuk, kikkel kell felvenniük a versenyt az utóbbi 20 évből. Trend--Buja francia szépség lesz James Bond új nője (18+)http://www.life.hu/trend/20141010-lea-seydoux-lesz-a-24-james-bond-film-noi-foszereploje.htmlAz őrülten szexi, 29 éves Léa Seydoux lesz a 24. James Bond-film női főszereplője - ideje őt jobban megismerni!Trend--5 kérdés a szépségről: Malek Andreahttp://www.life.hu/trend/20151025-5-kerdes-a-szepsegrol-malek-andrea.htmlAbszolút a természetesség híve, és ezt nem lehet nem észrevenni. Bár már elmúlt 40, a bőre még mindig gyönyörű. Neki elhisszük, hogy plasztika és szépészeti beavatkozások nélkül is lehet valaki szép. A Life.hu sorozatában ezúttal Malek Andreát faggattuk szépségtitkairól. Trend--Jókora villantás dobta fel a római filmfesztiválthttp://www.life.hu/trend/20151023-zaina-dridi-villantasa-a-romai-filmfesztivalon.htmlZaina Dridi neve eddig ismeretlenül csengett számunkra, de hopp, egy villantás, és máris bekerült az év legkacérabb színésznői közé!Trend--Milyen parfüm illik hozzád? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20151018-milyen-parfum-illik-hozzad-parfumkorkep.htmlGyakran irigyled azokat, akiket már a parfümjük alapján meg lehet ismerni? Alig várod, hogy rátalálj AZ illatodra, ám ez évek óta nem sikerül? Íme, egy kis segítség: most eláruljuk, milyen parfümök között kellene keresgélned. TrendThinkstockMivel lepsz meg még bennünket, Kim? 35 éves lett a leghíresebb Kardashian http://www.life.hu/trend/20151019-kim-kardashian-35-eves-lett-szexi-kepeken-a-celebno.htmlA szülinapos világsztárokat mi is igyekszünk méltóképpen ünnepelni: rendre bemutatjuk legszebb vörös szőnyeges szettjeiket, imádnivaló stílusukat, legjobb filmjeiket... Kim Kardashian azonban más, hiszen ő nem Oscar-díjas filmsztár vagy Grammy-díjas énekes, hanem celeb, méghozzá a javából. Így az életútja vagy legszebb vörös szőnyeges kreációi helyett most felidéznénk azt a 100 10 fotót, amelyekkel elérte, hogy ő legyen a legtökéletesebb celeb Paris Hilton óta. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.