Mi történt? Egyre nagymamásabb Katalin hercegné

Forrás: AFP/Chris Jackson -
fashion week dizájner Katalin hercegnő virágminta Katalin hercegné öltözködés ruha millió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsivel több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget költött a hercegné az alább is látható virágos Erdem ruhára. Megérte?

Katalin hercegné mindig kifogástalan stílusa állandó témáját képezi a róla szóló cikkeknek. Éppen ezért lepődtünk meg annyira, amikor Vilmos herceg felesége az itt is látható, földig érő Erdem selyemruhát választotta az Anglia leggazdagabb asszonyai tiszteletére megrendezett 100 Women in Hedge Funds vacsorapartira.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A tarka virágmintát még úgy ahogy értjük, a szoknyarész megoldását azonban már kevésbé. Mint a Daily Mail kiderítette, Katalin ruhája csekély 2660 fontba, vagyis körülbelül 1,14 millió forintba került. Kérdés, hogy megérte-e neki.

Hogy tetszik Katalin virágmintás estélyije?

Nem ez az egyetlen megjelenése a hercegnének, amivel meglepett minket - sajnos ismét nem a legjobb értelemben véve.

Forrás: AFP/Geoff Pugh

Legutóbb a friss James Bond-film világpremierje után domborított az itt látható, a hónap színében pompázó Orla Kiely darabban, amikor egy gyermekeknek szóló tehetséggondozó programon vett részt. Mit gondoltok, jó választás volt?

Hogy tetszik Katalin hercegné szürke ruhája?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.