Kiderült! Így került James Franco nyakára Emma Watson portréja

Photoshop James Franco Emma Watson tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Franco Instagrammon villantotta meg új tetkóját, ami mindenkit meghökkentett, mivel a nyakára nem más került, mint Emma Watson portréja. Kiderült, az egész csak tréfa.

Franco meg is jelölt a fotón egy bizonyos @indiangiver-t, aki művészien photoshopol tetoválásokat tulajdonképpen akárhova. Elizabeth Taylor nyakára is lepkét és sast, Marilyn Monroe térdeire virágokat, Johnny Cash testén is elhelyezett kamualkotásokat, persze mindezt Photoshop segítségével.

Forrás: Instagram/ James Franco

A művész 2013-ban unatkozott, és mikor a Száll a kakukk fészkére című filmet nézte, eszébe jutott, milyen lenne Jack Nicholson tetőtől-talpig kivarrva, ezért meg is szerkesztette a művet Photoshoppal. Így indult a pályafutása. Hamarosan százezrek kezdték el követni képmegosztókon. James Franconak is megtetszett a róla szerkesztett kép, Emma Watsonnal a nyakán, ezért megmutatta a világnak, de továbbra sincs közte és Hermione között semmi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.