Karácsony alkalmából meztelenkedik Irina Shayk - Forró videó!

Irina Shayk karácsony dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Love magazin videójában Irina Shayk újra bebizonyította, hogy ő a legdögösebb modell a világon.

Bradley Coopernek nagy szerencséje van, hogy a világ egyik legszexibb nőjével randizgathat. A korábban vadul sztriptízelő Irina Shayk ezúttal egy tengerparton vonaglós, pucsítós, meztelenkedős videóban muatta meg álomalakját.

Már most belezúgtunk 2016 trendszíneibe - így viseld a rózsakvarcot és a derűs kéket!http://www.life.hu/trend/20151203-2016-pantone-szerint-az-ev-trendszinei-a-derus-kek-es-a-rozsakvarc-igy-viseld.htmlMint minden évben, idén is december legelején jelentette be a Pantone intézet a jövő év trendszínét, ám rendhagyó módon ezúttal egy helyett kettőre esett a választás: a nyertes a rózsakvarc és a derűs kék lett. Már most alig várjuk, hogy ilyen holmikba bújhassunk jövő tavasszal, ám ha divatozni szeretnél, a téli szettjeidet is feldobhatod 2016 legmenőbb árnyalataival! Trend--Hatalmas dekoltázsát mutogatja Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/trend/20151204-emily-ratajkowski-modell-es-szineszno-hatalmas-dekoltazsat-mutogatja.htmlA Holtodiglan című film színésznője rövidke szoknyában és mutatós mellkivágással pózol a jó ügyért. TrendOrigoMicsoda divatbaki! Vujity Tvrtko nagypapacipőben és fehér zokniban vezetett műsorthttp://www.life.hu/trend/20151204-vujity-tvrtko-divatbakit-vetett-nagypapacipoben-es-feher-zoknival-vezetett-musort.htmlMég a legjobbakkal is előfordulhat, hogy egy álmos reggelen a gardrób előtt állva nem éppen összeillő darabokat kapnak le a polcról. Vujity Tvrtkóval is valami ilyesmi történhetett ma. TrendOrigo10+1 dolog, amit csak a hosszú hajú lányok értenekhttp://www.life.hu/trend/20151202-hosszu-haju-lanyok-problemai-es-elonyei-ezt-erteni-fogjak.htmlHosszú hajjal élni jó dolog, azonban vannak esetek, amikor kimondottan zavaró is tud lenni. Trend--Intim testékszert villantott Amber Rose - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151203-amber-rose-botranyhosno-mell-piercinget-villantott.htmlA botrányhősnő már korán reggel intim testékszerével sokkolta a népet - hiába, Amber Rose ért a hangulatkeltéshez. Trend--Júj! Így alázták meg a plus size modellthttp://www.life.hu/trend/20151202-sabina-karlsson-plus-size-modellt-megalaztak-egy-castingon.htmlEgyre több gyönyörű plus size modell kerül előtérbe, és egyre elfogadottabb a modellszakmában való jelenlétük – bár ők még mindig rengeteg negatívumot tapasztalnak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.