Ezeknek minden nő örülni fog! Pezsgőszínű ékszerek a fa alá

fashion week nyaklánc karkötő ékszer pezsgő2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi őrületben az ékszer egy abszolút biztos pont: ennek a legtöbb nő örül, nem is akármennyire! Persze ízlés dolga, ki milyen színre, anyagra voksol, a pezsgőszín azonban egy igazi adu ász: szinte mindenkinek jól áll! Imádjuk a magyar tervezők kreációit, így kiválasztottuk álomdarabjainkat a hazai kínálatból, és mutatunk olyan ékszereket is, melyek abszolút elérhető áron kaphatóak, és nagyszerű ajándékok lennének a karácsonyfa alá!

Szépségek magyar tervezőktől

Különlegesek, egyediek, vannak köztük mutatósak és nagyon letisztultak: a következő pár ékszer egytől egyig olyan darab, ami remekül feldobja a karácsonyi szetteket, de a hétköznapokban is abszolút viselhető. Ha pedig pezsgőszínű ékszerre voksolsz, válassz hozzá hasonló árnyalatú körömlakkot - itt mutatjuk is kedvenceinket!

1. EVE by Eva Remenyi 30.480 forint 2. Vanda Ferencz 24.000 forint 3. Deep Sense Karman Jewerly 28.000 forint 4. The Mama Kin 8900 forint 5. dorivisy x celeni 26.400 forint 6. Karl ékszer 60.000 forint 7. Ruszkai Jewellery 8. Krisztina Lango Accessories 5990 forint

Divatos holmik 5000 forint alatt

Elérhető áron is találtunk olyan pezsgőszínű ékszereket, melyek alapdarabjai lennének a ruhatárunknak. Ha pedig még mindig nem vagy biztos abban, hogy jól áll-e neked a pezsgőszín, ebben a cikkünkben elolvashatod, mit mondott erről az árnyalatról a személyi stylist!

1. Zara 3995 forint 2. Bijou Brigitte 6.95 euró 3. H&M 1990 forint 4. New Yorker 1590 forint 5. SIX 9.95 euró 6. Stradivarius 1995 forint 7. Parfois 1995 forint

Támogatott tartalom

Life.hu tipp

Ha nincs ötleted, milyen csillogó, pezsgőszínű holmikkal dobhatnád még fel a ruhatáradat, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.