Nee! Barbie babának sminkeli 8 éves lányát Katie Price

Forrás: Instagram/ Katie Price -
Barbie baba Katie Price smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egyre inkább saját mintájára formálja kislányát – sajnos.

A fenekével haknizó sztár meglepő fotót töltött fel Instagram-oldalára. Nem tudjuk pontosan, hogy mire készült Katie Price és kislánya, de az biztos, hogy furcsa jelmezbe öltöztek.

Forrás: Instagram/ Katie price

Ehhez pedig Barbie-s sminket kapott a kislány is, akiről simán el tudjuk képzelni, hogy a hétköznapokban is ilyen cicomát visel.

Forrás: Instagram/ Katie Price

Milliókat költött műtétekre anya és lánya, hogy úgy nézzenek ki, mint Katie Price

Kayla Morris szerint a rengeteg szépészeti beavatkozás csak még közelebb hozta őt édesanyjához. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Arcápolás ajándékba: Szuper ajándékok nőknek 10.000 Forint alatthttp://www.life.hu/trend/20151210-szuper-ajandek-noknek-10-000-forint-alatt.htmlEgy jó arckrém mindig kell, így ha tanácstalan vagy, mivel lepd meg az édesanyádat, a nővéredet vagy a barátnődet karácsonykor, nem is kell tovább keresgélned! TrendThinkstockSzabó Zsófi igazi kaméleon: Már megint új frizurája vanhttp://www.life.hu/trend/20151214-szabo-zsofinak-megint-uj-frizuraja-van.htmlSzabó Zsófi állandóan képes megújulni. Ismét új hajat készíttetett magának.Trend--Levágatta a haját a The Walking Dead szexi színésznője, Lauren Cohan http://www.life.hu/trend/20151214-lauren-cohan-levagatta-hosszu-tincseit-spoiler-a-the-walking-dead-rajongoknak.htmlA sorozatban Maggie nevű karaktert alakító sztár egy karácsonyi rendezvényen villantotta meg az új frizuráját. Persze mindenkinek leesett az álla, sőt, sokan rögtön kombinálni kezdtek. Trend--Saját ruhamárkát indít egy 22 hónapos kisbabahttp://www.life.hu/trend/20151214-millie-belle-diamond-22-honapos-kisbaba-sajat-ruhamarkat-indit.htmlInstagram-sztárból divattervezővé nőtte ki magát Millie-Belle Diamond – miközben még be sem töltötte a második életévét. TrendOrigoHidrogénbomba robbant a világsztárok között – 2015-ben mindenki kiszőkült!http://www.life.hu/trend/20151209-szoke-lett-liptai-claudia-toth-gabi-lewis-hamilton-es-kim-kardashian-is-2015ben.htmlAmi a hazai és a külföldi sztárok frizuráját illeti, 2015 egyértelműen a nagy kiszőkülések éve volt. Liptai Claudiától kezdve Tóth Gabin át Lewis Hamiltonig mindenki kipróbálta a hidrogén drasztikus hatásait. A legnagyobb izgalmat talán mégis Katalin hercegné erősen vitatott frufruja okozta. Következzen 2015 nagy frizuramustrája! Trend--A pocakos hercegnők voltak a hét legszebbjei - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151211-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-rihanna-alessandra-ambrosio.htmlA héten láttunk nagyon bájos pocakos hercegnőket, igencsak felturbózott estélyiket és különleges szabású ruhadarabokat. Lássuk, kinek mennyire sikerült hozni a formáját - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.