Durván dögös dekoltázzsal ünnepel Zimány Linda

karácsony dekoltázs ünnep Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda megmutatta csodaszép karácsonyfáját és ünnepi ruháját. Ráadásul a kettő még passzol is egymáshoz, a modell nem bízta a véletlenre. Wow!

Bár Linda azt írta a képhez, nem tud betelni a gyönyörű, fehér karácsonyfa díszekkel, nekünk azok csak második ránézésre tűntek fel. Elsőre Linda mesés ruháján és igencsak dögös dekoltázsán akadt meg a szemünk. Szerencsés, akivel az ünnepet tölti.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda
Pucérkodás, mémek, történelmi események – A legemlékezetesebb divatpillanatok 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151217-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2015ben.htmlFeledhetetlen meztelenkedések, nagy visszavonulások, történelmi divatshow-k, modellekké cseperedett celebgyerekek és világhírűvé vált ruhák - következzenek 2015 legemlékezetesebb divatpillanatai. TrendAFPVisszafogott, mégis sikkes - Ilyen a karácsonyi smink 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151218-karacsonyi-smink-larion-oscartol.htmlItt a remek alkalom, hogy kipróbálj egy igazán fenséges sminkkombinációt a szeretet ünnepén: játssz a színekkel és a textúrákkal Larion Oscar tanácsai szerint. TrendThinkstockÉtkezési zavarokkal küzdött, mára ő Horvátország leghíresebb plus size modelljehttp://www.life.hu/trend/20151223-lucija-lugomer-modell-etkezesi-zavarokkal-kuzdott-mara-o-horvatorszag-elsoszamu-plus-size-modellje.htmlLucija Lugomer egész életében azzal küzdött, hogy elfogadja kerekded idomait. A 22 éves zágrábi modell úgy érzi, mára sikerült leküzdenie gátlásait. TrendOrigoSzőkére váltott a dögös modell, Emily Ratajkowski - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151222-emily-ratajkowski-szoke-lett-a-rajongok-kiakadtak-kesobb-kiderult-csak-paroka.htmlA Holtodiglan sztárja az Instagramon mutatta meg új frizuráját. Több rajongója rögtön kiakadt, hogy miért vált meg barna fürtjeitől. Trend--Erzsébet királynő miatt vágatta le haját Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20151221-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-miatt-vagatta-le-hajat.htmlÚgy tudni, nem kizárólag saját döntése volt Katalinnak, hogy megvált régi frizurájától, és frufrut vágatott magának. Trend--Eljött a növényi őssejtek korahttp://www.life.hu/trend/20151217-novenyi-ossejtek-a-szepsegapolasban-mire-jok-hogy-mukodnek.htmlSvájci alma, keserű narancs, alpesi rózsa, tengeri kömény, havasi gyopár és nyári orgona – csak néhány növény azok közül, amelyek sejtjeit sikerrel hasznosítják a kozmetológiában. A legújabb trend a szépségápolásban a növényi őssejtes kozmetikumok, amelyek lassítják a bőr öregedését. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.