Disney hercegnő lett Madeline Stuart Down-szindrómás modellből

Forrás: Youtube -
Madeline Stuart Down-szindróma Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell sokaknak adott reményt és erőt azzal, hogy sikerült valóra váltania álmát. Az egyre sikeresebb Madeline-t most királylányok bőrébe bújtatták.

Betegsége ellenére sok mindent elért már Madeline Stuart: Down-szindrómásként sem volt hajlandó lemondani arról, hogy modell lesz, kitartása pedig meg is meghozta az eredményt. Mára igazi sztárrá és példaképpé vált a lány, akit egyre többször kérnek fel szereplésekre.

Forrás: Youtube

Most Disney hercegnők bőrébe bújtatták, őszinte mosolya árulkodik arról, mennyire élvezte ezt a kalandot.

Csúnyán megaláztak egy fiatal lányt, mikor ruhát vásárolthttp://www.life.hu/trend/20160129-megalaztak-a-fiatal-lany-a-boltba-edesanyja-a-facebookon-vagott-vissza-foto.htmlMegan Naramore Harris nem hagyta, hogy lányával így beszéljenek. Kiírta Facebookra a történetüket, melyet már lassan ötszázezren osztottak meg. TrendOrigoAz 53 éves Demi Moore áttetsző ruhában gálázott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20160201-demi-moore-atlatszo-ruhaban-jelent-meg-a-sag-dijatadon.htmlA színésznő 53 évesen is kész megmutatni testét még a vörös szőnyegen is! Az áttetsző ruhájáért mindenki odavolt! Trend--Nicole Kidman egyre jobban hasonlít egy szoborrahttp://www.life.hu/trend/20160201-nicole-kidman-szoborkent-galazott-sag-awardson.htmlA színésznő is megjelent a szombati SAG Awardson, de nem kápráztatta el rajongóit sem ruhájával, sem mosolyával, sőt! Mostanában egyre kevesebb a mimikája. Trend--Susan Sarandon rendesen kipakolta a melleithttp://www.life.hu/trend/20160201-susan-sarandon-melltartoban-jelent-meg-a-sag-awards-voros-szonyegen.htmlA színésznő nem sokat gondolkodhatott, mit vegyen fel a szombati vörös szőnyeges eseményre. Gyakorlatilag melltartóban gálázott. Trend--Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20160201-cindy-crawford-szupermodell-50-evesen-abbahagyja-a-modellkedest-es-nyugdijba-vonul.htmlCindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét. TrendOrigoKirály Linda szemüvegben még dögösebb - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160201-kiraly-linda-szemuveget-vett-fel-kiraly-viktor-instagram-oldalan-kozzetett-foton.htmlA gyönyörű énekesnő ezúttal öccse Instagram-oldalán tűnt fel, ráadásul egy szokatlan kiegészítőben! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.