Nicole Kidman egyre jobban hasonlít egy szoborra

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison -
vékony Nicole Kidman szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő is megjelent a szombati SAG Awardson, de nem kápráztatta el rajongóit sem ruhájával, sem mosolyával, sőt! Mostanában egyre kevesebb a mimikája.

Nicole Kidman szombati vörös szőnyeges vonulásán nemcsak az tűnt fel, hogy nem éppen a legelőnyösebb ruhát választotta, hanem az is, hogy egyre kevesebb az arcjátéka.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

A színésznő nem igazán tudja elfogadni, hogy rajta is nyomot hagynak az évek, így ádáz harcot űz a ráncok ellen. A feszes bőr ára viszont az, hogy eltűntek a színésznő arcvonásai. Ráadásul egyre fehérebb és vékonyabb is Nicole, így leginkább egy szoborra hasonlít.

Susan Sarandon rendesen kipakolta a melleithttp://www.life.hu/trend/20160201-susan-sarandon-melltartoban-jelent-meg-a-sag-awards-voros-szonyegen.htmlA színésznő nem sokat gondolkodhatott, mit vegyen fel a szombati vörös szőnyeges eseményre. Gyakorlatilag melltartóban gálázott. Trend--Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20160201-cindy-crawford-szupermodell-50-evesen-abbahagyja-a-modellkedest-es-nyugdijba-vonul.htmlCindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét. TrendOrigoKirály Linda szemüvegben még dögösebb - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160201-kiraly-linda-szemuveget-vett-fel-kiraly-viktor-instagram-oldalan-kozzetett-foton.htmlA gyönyörű énekesnő ezúttal öccse Instagram-oldalán tűnt fel, ráadásul egy szokatlan kiegészítőben! Trend--Szuper sminktrükk februárra - Ha már te is a tavasz varázslatos színeire vágysz!http://www.life.hu/trend/20160131-sminktrukk-februarra-larion-oscartol.htmlMár unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait. TrendThinkstock18 évesen is bomba nő volt Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20160131-18-evesen-is-bombano-volt-sarka-kata.htmlA szalagavatójáról tett fel a Facebookjára képet Kata, aki sokakhoz hasonlóan elfogadta az öt, 15 évesnél régebbi kép kihívást a közösségi oldalon. Trend--Lori Petty színésznő borzalmas rózsaszín ruhában pózolthttp://www.life.hu/trend/20160131-lori-petty-szineszno-borzalmas-ruhaja-a-screen-actors-guild-awardson.htmlEz mi? És miért? Hogyan jutott eszébe? Nincsenek barátai, vagy legalább egy stylist, aki őszintén megmondta volna neki, hogy "Lori, ez borzalmas!" Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.