Cindy Crawford meggondolta magát: mégsem vonul vissza?

Forrás: AFP/Mark Ralston -
fashion week nyugdíj Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modellről tegnap kaptak szárnyra a hírek, miszerint nyugdíjba megy, amint betölti az 50. életévét. Ma azonban már másként gondolkozik Crawford.

Cindy Crawford tegnap a Rhapsody magazinban jelentette be, hogy a közelgő születésnapja után abbahagyja a modellkedést. A hírt viszont most maga a modell cáfolta.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Cindy Crawford Instagram-oldalán árulta el követőinek, mi is az igazság. A modell azt írja, hogy minden évben elmondja a gyerekeinek, hogy nyugdíjba megy. Ez egy vicc a családjukban, de minden évben felmerül ez a lehetőség, ami azért foglalkoztatja is egy kicsit.

Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Hozzátette, hogy nem tett semmiféle nyilatkozatot arról, hogy visszavonul. Imádja, hogy már 30 éve szerves része ennek a szakmának, és ha valamit megtanult ebből a három évtizedből, akkor az az: soha ne mondd, hogy soha!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.