Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawford

modellkedés szupermodell nyugdíj Cindy Crawford karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét.

Eljött ez a nap is: Cindy Crawford a Rhapsody magazinban jelentette be, hogy 50. születésnapja után hátat fordít több mint 20 éves pályafutásának, és abbahagyja a modellkedést.

Forrás: Instagram/Cindy Crawford
Szuper sminktrükk februárra - Ha már te is a tavasz varázslatos színeire vágysz!http://www.life.hu/trend/20160131-sminktrukk-februarra-larion-oscartol.htmlMár unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait. TrendThinkstockKirály Linda szemüvegben még dögösebb - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160201-kiraly-linda-szemuveget-vett-fel-kiraly-viktor-instagram-oldalan-kozzetett-foton.htmlA gyönyörű énekesnő ezúttal öccse Instagram-oldalán tűnt fel, ráadásul egy szokatlan kiegészítőben! Trend--Sarka Kata mellbimbói szinte átszúrják a ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20160131-sarka-kata-gyonyoru-ruhaban-es-sminkkel.htmlAzon már meg sem lepődünk, hogy Sarka Kata mindig szenzációsan néz ki, ám ezúttal egy igazi vérforraló fotót sikerült posztolnia. TrendOrigoElképesztően nézett ki A Dalban Zsédahttp://www.life.hu/trend/20160130-elkepesztoen-nezett-ki-a-dalban-zseda.htmlA sikeres énekesnő tüneményesen festett A Dal szombat esti elődöntőjében. Trend--Lazaság és kismamadivat a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160128-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-diane-kruger.htmlA héten az haute couture divathét tartotta lázban a sztárokat - itt minden divatrajongó megcsillogtathatta remek stílusérzékét. De végre láttuk a pocakos Anne Hathawayt is a vörös szőnyegen, és megértük, hogy az isteni Monica Bellucci stílusbakit vétsen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Monica Bellucci simán letagadhatna 10 évet - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160129-monica-bellucci-kulseje-igazan-fiatalos-tiz-evet-is-letagadhatna-a-gyonyoru-szineszno-foto.htmlBár a gyönyörű színésznő idén tölti be az 51. életévét, a külseje még ma is kifogástalan. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.