Ashley Graham kiakadt: "Utálom, ha igazi nőként emlegetnek"

Forrás: AFP/Fernando Leon -
modellkedés interjú plus size modell Ashley Graham életmód divatipar nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legkeresettebb plus size modellje, szépsége vitathatatlan, nőies formái miatt pedig fiatalabbak és idősebbek is rajonganak érte. Ashley Graham egy nemrég adott interjújában azonban elárulta: a mai napig ugyanúgy meg kell küzdenie az emberek előítéleteivel, mint korábban.

Valamikor 2010 elején robbant be a köztudatba a gömbölyűség, ami azóta is tartja magát a divatiparban.

Forrás: AFP/Fernando Leon

Ám hiába szerepelnek egyre több helyen a plus size modellek, a közönség szemében a jelek szerint a nőies idomok miatt egészen másképp kezelik őket, mint piszkafa kolléganőiket - Ashley Graham, az egyik legkeresettebb plus size modell legalábbis pontosan így érzi.

- magyarázta az Elle magazin a 28 éves szépség.

Gömbölyű a divat! - A legszebb plus size modellek

2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek. Íme, a legismertebb gömbölyű szépségek.
Hihetetlen, hogy van olyan nő a világon, mint Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/trend/20160120-emily-ratajkowski-modell-mely-dekoltazst-es-csodas-alakot-villantott-instagramon.htmlKarcsú alak, nőies idomok és gyönyörű arc - ez mind Emily Ratajkowski, aki egy újabb jól sikerült fotójával kápráztatta el rajongóit közösségi oldalán. Trend--Saját magával népszerűsíti fehérneműit az őrülten szexi Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20160202-heidi-klum-modell-maga-pozol-sajat-tervezesu-fehernemuinek-kampanyaban.htmlA német származású szupermodell nem bízta a véletlenre legújabb csipkecsodáinak promotálását. Trend--Kate Hudson bebizonyította, hogy az alváshoz azért még felöltözikhttp://www.life.hu/trend/20160202-kate-hudson-szineszno-pizsamaban-szelfizett.htmlA mostanában előszeretettel vetkőző színésznő ezúttal talpig felöltözve mutatta meg követőinek képmegosztó oldalán, hogyan bújik ágyba. Trend--Mert ő megteheti: talpig fehérben találkozott a pápával Charlene monacói hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160118-charlene-monacoi-hercegne-talpig-feherben-talalkozott-ferenc-papaval.htmlA monacói hercegné egyike azon hét embernek az egész világon, akik viselhetnek fehér színt a pápa mellett. Trend--Péniszmedál lesz az idei férfidivat legmenőbb kiegészítőjehttp://www.life.hu/trend/20160122-vivienne-westwood-divattervezo-uj-kollekciojanak-kiegeszitoje-a-peniszmedalos-nyaklanc.htmlHa Vivienne Westwood azt mondja, akkor az bizony úgy is lesz: a brit dizájner csupa péniszalakú medaliont tett modelljei nyakába legújabb kollekciója bemutatóján. Trend--Intim helyre varratott tetoválást Sarah Hyland sorozatsztárhttp://www.life.hu/trend/20160118-sarah-hyland-a-modern-csalad-sorozat-sztarja-mell-alatti-tetovalast-csinaltatott.htmlA Modern család című nagysikerű sorozat színésznője Dr. Woo Instagram oldalán fedte fel követőinek legújabb szerzeményét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.