Ő a legszexibb Trónok harca szereplő: Íme, Sophie Turner!

fotó szexi SAG Awards Sophie Turner Trónok harca láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves színésznőből igazán dögös csaj lett az évek alatt. A legutóbb róla készült vörös szőnyeges fotók láttán neked is le fog esni az állad!

Sophia Turner a SAG Awards díjátadóra érkezett egy meseszép, bokáig érő fekete estélyiben. Persze minden fotós azonnal felfigyelt a vörös szépségre, akinek nagyon jól állt ez a szett.

Sophie Turner a SAG-díjátadón Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Oconnor-Arroyo

A díjátadó előtti bulira egy fehér miniszoknyában ment, melyben megmutatta az elképesztően hosszú lábait is. Szexi!

Micsoda lábak! Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/© Lumarphoto / Aff-Usa.Com

Nem kellett szexuálisan felvilágosítani a Trónok harca sztárját!

A Trónok harcában Sansa Starkot alakító Sophie Turner tizennégy évesen került a sorozatba. Most 19 éves, és állítása szerint mindent tud a szexről, amit csak kell.
Zimány Linda olyan, akár egy hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/trend/20160203-zimany-linda-sztar-hollywood.htmlZimány Linda különleges szelfivel rukkolt elő, és most egészen más arcát mutatta, mint amit megszoktunk. Trend--Saját magával népszerűsíti fehérneműit az őrülten szexi Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20160202-heidi-klum-modell-maga-pozol-sajat-tervezesu-fehernemuinek-kampanyaban.htmlA német származású szupermodell nem bízta a véletlenre legújabb csipkecsodáinak promotálását. Trend--Így fest Vajna Tímea tiszta szőkén - Szerinted hogy áll neki? http://www.life.hu/trend/20160202-vajna-timea-szoken-allt-szinpadra-egy-szepsegversenyen-foto-andy-vajna-felesegerol.htmlAz üzletasszony is beszállt abba a hetek óta tartó Facebook-játékba, amelynek során a felhasználók gyermekkori képeket osztanak meg magukról. Nézd meg, hogy festett Timi teljesen szőkén! Trend--Amal Clooney rövid frizurára váltott?http://www.life.hu/trend/20160202-amal-clooney-frizuraja-rovidebbnek-tunik-a-hail-caesar-cimu-film-premierjen.htmlA mindig hihetetlenül stílusos Amal részt vett sármos férje, George legújabb filmjének bemutatóján. Az öltözéke most is káprázatos volt, ezúttal azonban nem lehetett látni a hosszú tincseit! Trend--Disney hercegnő lett Madeline Stuart Down-szindrómás modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-madeline-stuart-down-szindromas-modell-disney-hercegnoknek-sminkeltek.htmlA modell sokaknak adott reményt és erőt azzal, hogy sikerült valóra váltania álmát. Az egyre sikeresebb Madeline-t most királylányok bőrébe bújtatták. Trend--Dögös vörösben készül a Valentin-napra Voksán Virághttp://www.life.hu/trend/20160201-voksan-virag-dogos-vorosben-keszul-a-valentin-napra.htmlA dj egy feszülős bodyval készül az év legromantikusabb napjára. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.