Legyél te a legdögösebb a sípályán - Trendi szettek sportoláshoz!

tél2016 korcsolyázás síelés trendi futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha imádod a téli sportokat, biztosan tudod, hogy milyen speciális ruházatra és felszerelésre van szükség hozzá. Szerencsére ma már olyan nagy a kínálat, hogy a dizájnt sem kell mellőzni.

Síeléshez

Körültekintőnek kell lenni az aláöltözet megválasztásánál. Az alsó réteg mindenképpen legyen légáteresztő, erre pedig jöhet egy polár- vagy termoréteg. Az általunk ajánlott sapka egy puha mikropolár belsőrésszel ellátott darab, ami kiváló hőérzetet biztosít, míg mikroszálas külső anyaga a gyors száradásról és a jó szellőzésről gondoskodik.

1. Columbia 11.190 forint 2. Mountex Buff 6990 forint 3. Columbia 41.990 forint 4. Mountex Hannah Shirley 25.900 forint 5. Mountex Helly Hansen 12.900 forint 6. Hervis Head 29.999 forint 7. Mountex Osprey 25.990 forint

Korcsolyázáshoz

A korcsolyázáshoz elengedhetetlen a réteges öltözködés, hogy a sportoláskor megváltozó hőérzetnek megfelelően tudj esetleg megszabadulni egy-egy rétegtől. Ha gyakorlott korcsolyázó vagy, és nem fogsz többet esni, akkor egy kényelmes farmert is választhatsz, ellenkező esetben olyan nadrágra lesz szükség, ami nem ázik át.

1. Columbia 8990 forint 2. Decathlon Quechua 2890 forint 3. Helly Hansen 260 dollár 4. Mountex Fjallraven 27.900 forint 5. Mountex Hannah Galle 10.900 forint 6. Decathlon Forclaz 590 forint 7. Hervis K2 20.299 forint

A tökéletes hótaposó három titka

Bármilyen téli sportot választasz, bármelyik hegycsúcsot veszed célba, megbízható lábbeli nélkül el se indulj. A mínusz fokokban és a hóban egy meleg, vízálló csizma alapfelszerelés. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Futáshoz

A légáteresztő aláöltözetre futásnál is egy termoréteget érdemes felvenni, alulra pedig kaphatóak olyan futónadrágok, amelyeket kifejezetten a hidegebb időre találtak ki. Ennek olyan változatát ajánljuk most, amelyhez nem kell külön kompressziós zoknit venni, ez ugyanis be van építve a nadrágba. A téli futócipők általában nehezebbek, talpuk bordázottabb, és néhány közülük vízlepergető tulajdonsággal is rendelkezik.

1. Decathlon Kanergy 8990 forint 2. Mountex Icebreaker 18.990 forint 3. Decathlon Onrhythm 6490 forint 4. Helly Hansen 9,35 dollár 5. Mountex Icebreaker 9990 forint 6. Hervis Dynafit 36.199 forint

Alapdarabok a téli sportok szerelmeseinek

Ha még több infóra vagy kíváncsi, milyen speciális ruházatra van szükség a téli sportokhoz, kattints ide!
Mi köze van a Hold mozgásának a szépségápoláshoz? Most megtudhatod!http://www.life.hu/trend/20160216-hozd-osszhangba-a-szepsegapolast-a-hold-mozgasaval.htmlTudtad, hogy a Hold mozgása hatást gyakorol a nők életére? Érdemes odafigyelni erre az összeköttetésre, hiszen ha az univerzum ritmusával összhangban cselekszel, akkor a szépségápolásban is sokkal hatékonyabb lehetsz. TrendThinkstockSztárok stílusa: Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/trend/20160215-harcsa-veronika-enekesno-stilusarol-vallott.htmlA bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzetközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket, és az olyan kiegészítőket, amiknek történetük van. Trend--Elborult sci-fi jelmezek és elegáns darabok - Így divatoztak a sztárok a Grammy-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160216-botranyos-es-gyonyoru-ruhak-a-2016os-grammy-dijatorol.htmlA 2016-os Grammy-gálán elképesztően színes felhozatalnak örülhetett a divatmániás közönség. Sokan hozták a kötelező eleganciát, néhányan kitűntek, páran pedig kétségbeesetten próbálták kizárólag önmagukra irányítani a figyelmet. Nézzük, ki, hogyan teljesített! TrendAFPDurva bakik és mesés ruhák - Stílusmustra a BAFTA díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20160215-ezek-voltak-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-2016ban-a-bafta-dijatadon.htmlA várakozásokhoz híven a legnagyobb hollywoodi sztárok is Londonba utaztak a brit filmes akadémia 10. díjátadójára. A BAFTA az utolsó nagy filmes esemény az Oscar előtt, így természetes, hogy mindenki nyerni és tündökölni akar. Nézzük, ez utóbbi kinek sikerült a legjobban! TrendAFPHeti stílusmustra - Divatkalauz New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20160212-heti-stilusmustra-szerepel-benne-lady-gaga-jessica-alba-miranda-kerr.htmlA héten megkezdődött a világ legjobban várt divateseménye, a New York-i divathét, ahol természetesen hírességekből sincs hiány. A rendezvényt megnyitó Yves Saint Laurent-show-n igazi sztárparádé volt. Lássuk, kinek sikerült elkápráztatnia a divatrajongó közönséget! Trend--Így tündökölt Palvin Barbi a világsztárok között - Dögös szettek az amfAR gáláról!http://www.life.hu/trend/20160211-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlSzerdán este tartották az amfAR gálát New yorkban, ahol ezúttal is rengeteg híresség gyűlt össze: a jótékonysági eseményen még Palvin Barbi is megjelent. Nézzük kik voltak a legjobban és legrosszabban öltözött sztárok! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.