Wow! Sarka Katának csodásan áll az új szemüvege - Fotó!

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata szemüveg látás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata a minap Facebook-oldalának követőivel szavaztatta meg, melyik szemüveget is hozza el az optikából. A voksolás eredményétől függetlenül végül mindkettőt megvette, mondván neki mindegyik tetszik. Tegnap aztán az egyes számúban indult útnak.

Kata, aki legutóbb arról vallott, hogy bizony az ideális nő nem éppen olyan, mint ő, most megmutatta rajongóinak, hogy áll rajta legújabb szerzeménye. Nos, igazán dögös:

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Sarka Kata: "Az ideális nő pont nem olyan, mint én"http://www.life.hu/ez-zsir/20160222-sarka-kata-modell-elarulta-hogy-szamara-nem-o-az-idealis-no.htmlSarka Kata bevallotta, szebbnek tartja a formásabb, homokóra alakú hölgyeket - Hajdú Péter felesége többek közt arról beszélt a Mokkában, milyen szerinte az ideális nő. Ez Zsír!--Bizony, Sarka Kata hasa sem volt mindig kockás - Így festett néhány évehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160221-sarka-kata-hasa-sem-volt-mindig-kockas.htmlNem először posztol előtte-utána fotót magáról Sarka Kata. Ennek ellenére mindig elcsodálkozunk, hogy neki sem volt mindig kockás a hasa. Ez Zsír!--Így fest szemüvegben Sarka Katahttp://www.life.hu/drlife/20160221-szemuveges-lesz-sarka-kata.htmlA kontaktlencsét nem bírja a szeme, megműttetni pedig egyelőre nem akarja magát, ezért szemüvegek között válogat Sarka Kata. Dr. Life--Különleges tortát kért Sarka Kata lánya a szülinapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-sarka-kata-lanya-noncsi-a-szulinapjara-kulonleges-paleo-tortat-kert.htmlNoncsinak nemrég volt a hetedik születésnapja, amelyre különleges édességet, paleotortát kért szüleitől. TV + Sztárok--Hoppá! Sarka Katát meztelenül fotózták - Forró fotó!http://www.life.hu/intim/20160218-sarka-katarol-modellrol-sejtelmesen-szexi-meztelen-foto-keszult.htmlHajdú Péter gyönyörű feleségét egy fotózás után kapta lencsevégre barátnője, aki igazán intim fotókat készített róla. Intim--Hétéves lett Sarka Kata kislánya - Boldog születésnapot, Noncsi!http://www.life.hu/csalad/20160215-sarka-kata-kislanya-noncsi-het-eves-lett-meghato-poszt-a-musorvezetotol-kislanyanak.htmlSarka Kata és Hajdú Péter tündéri kislánya hét évvel ezelőtt, február 15-én látta meg a napvilágot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.