Vajon miben feszítenek majd az új Baywatch vízimentői?

Forrás: NBC -
sorozat Baywatch vízimentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Filmet készítenek a 90-es évek nagysikerű sorozatából. Most pedig az is kiderült, hogy kiket válogattak ki a „tengerparton szexin szaladgálók” szerepére, és mit fognak viselni.

Alig hasonlít majd a kilencvenes évekbeli tévésorozatra, viszont belevaló, felnőtteknek szóló produkció lesz az új Baywatch-film - erről beszélt Zac Efron, aki egy volt olimpikonként száll be Mitch csapatába, és

aki Dwayne Johnsonnal együtt szerepel majd a moziban.

Az új Pamela Anderson DiCaprió volt barátnője azaz C.J. Parker alakítja majd, lfenesh Hadera-t pedig Dwayne Johnson szerelmeként láthatjuk majd.

De a legfontosabb, miben szaladgálnak majd a szereplők lassított felvételben, valami felnőttfilmbe illő zenére? Íme a válasz:

Forrás: Instagram / Dwayne Johnson

Alig lehet ráismerni Geri Halliwell énekesnőrehttp://www.life.hu/trend/20160225-geri-halliwell-enekesno-a-spice-girls-egykori-tagja-megvaltoztatta-hajszinet-alig-lehet-felismerni.htmlA Spice Girls egykori tagja folyamatosan változtatja külsejét. Volt már vörös, majd szőke is, most pedig a barnát próbálgatja. Trend--Vegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--Katalin hercegnő használt kabátban tündökölthttp://www.life.hu/trend/20160224-katalin-hercegno-duplan-jotekonykodott.htmlKatalin hercegnő ismét mindenki lenyűgözött, amikor egy gyönyörű zöld kabátban látogatott el egy iskolába, ahol mentális betegséggel küzdő gyerekeket oktatnak. Ám ezt a kabátot már viselte egyszer, azaz használtnak minősül, legalábbis az angol királyi család protokollja szerint. Trend--Sztárok stílusa: Epres Pannihttp://www.life.hu/trend/20160222-epres-panni-stilusarol-vallott.htmlEpres Panni igazi természetes szépség, így nem véletlen, hogy modellkarrierje is fényes sikereket hozott. Benedek Tibor felesége szerint a ruhák csak akkor dobják fel a mindennapjainkat, ha kiegyensúlyozottak és alapvetően is jókedvűek vagyunk. Trend--5 dolog, amit a korrektorról tudnod kellhttp://www.life.hu/trend/20160223-5-dolog-amit-a-korrektorrol-tudnod-kell.htmlHa álcázásról van szó, alapvető sminkeszköz. Azt talán már kevesebben tudják, hogy nemcsak az álcázáshoz kiváló, hanem a kiemelésekhez, a frissebb tekintet kialakításához, a karikák eltüntetéséhez, a teltebb, nagyobb, érzékibb ajkak festéséhez. Trend--Plus-size csajok retusálatlan képei hódítanak a netenhttp://www.life.hu/trend/20160223-oszinte-kampany-a-molett-modellekrol.htmlA gömbölyű divat még mindig menő, mutatja ezt a legújabb kampány is, ami igazán nagy sikert aratott. Az ötletet egy új-zélandi márka szakembereinek köszönhetjük, ráadásul a fotósorozat teljesen Photoshop-mentes. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.