Így néz ki Palvin Barbi a kulisszák mögött

fotó Palvin Barbara Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi Instagram-oldalára töltötte fel a fotót, amelyen egy teljesen új arcát mutatta meg követőinek.

Palvin Barbi igazi kaméleon. Láthattuk már vadítóan vörös hajszínnel, hidrogénszőkén és raszta tincsekkel, legutóbbi frizurája azonban kétségkívül az egyik legjobban sikerült választás mind közül, ugyanis a barna loknikhoz kiválóan passzol ez a vigyoriság.

Barbi egy divatfotózáson szelfizett Forrás: Instagram / Palvin Barbara

Ez a smink a legnagyobb divat most a sztárok között - Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20160223-minden-amit-tudni-kell-a-no-makeuprol.htmlA no makeup lényege az illúzión túl, hogy látványos és tapintható lesz a természetes szépség. Larion Oscar tanácsait követve most te is megélheted ennek az álomsminknek a varázsát.Trend--Kit érdekel a táska, ha Alessandra Ambrosio közben meztelen?http://www.life.hu/trend/20160226-alessandra-ambrosio-modell-felmeztelenul-szerepel-egy-reklamkampanyban.htmlA Victoria's Secret egykori angyala egy spanyol kiegészítőket forgalmazó márka arcaként dobta el a melltartót. Trend--Rosie Huntington-Whiteley bőrruhában hergeli a népet - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160225-rosie-huntington-whiteley-feneket-es-hosszu-labakat-villantott-szexi-borruhaban-foto.htmlA csodaszép modell egy elég merész ruhában jelent meg a minap az Elle Style Awards gálán. A fekete miniruha szinte alig takarja a sztár fenekét. TrendOrigoMi történt Palvin Barbi fogaival?http://www.life.hu/trend/20160225-palvin-barbi-megcsunyult.html A magyar szupermodell egy elég furcsa videót készített magáról, majd megosztotta a Twitter-csatornáján. Mi történt veled, Barbi?! TrendAFPPlasztikrémmé változott Naya Riverahttp://www.life.hu/trend/20160225-naya-rivera-a-glee-sorozat-sztarja-teljesen-eltorzult-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlA Glee sorozat sztárja még csak 29 éves, de arcának eredeti vonásait máris teljesen elvesztette. TrendAFPKié legyen a divat-Oscar? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160224-az-oscar-dijra-jelolt-legjobb-noi-foszereplok-kozul-ki-a-legdivatosabb.htmlVasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női főszerepért járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg a legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.