Tüzes hajszínre váltott Palvin Barbi

Forrás: Instagram/Palvin Barbara -
modell Palvin Barbara L'Oreal vörös hajfestés hajszín reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így még tuti, hogy nem láttad: vörösre festette barna haját Palvin Barbi modell. Vajon meddig tart ki az új árnyalatnál?

Eljött a hajszínváltás időszaka! Drew Barrymore barnára festett tincsei után most a mi magyar üdvöskénk, Palvin Barbi mutatkozott új hajszínnel. Ezt a fotót Instagram-oldalára posztolta:

Forrás: Instagram/Palvin Barbara

A modell a L'Oréal festékek arcaként vállalta be a nagyon feltűnő vörös tincseket, így villantva meg egy teljesen új arcát. Barbit az alábbi reklámban csodálhatod meg új frizurájával:

Palvin Barbi és a raszták esete

Nem a vörös az első, amelyet bevállalt hajfronton a magyar modell: volt már lila, aztán átváltott a feketére, de egy magazinfotó erejéig a hidrogénszőke frizurát is kipróbálta már. Az egyik leglátványosabb mégis azok a rasztatincsek voltak, amelyeket egy londoni divatbemutatón öltött magára - szerencsére nem egy életre szóltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.