Több milliót költött plasztikai műtétekre egy nő, hogy a saját karikatúrájára hasonlíthasson

Forrás: Facebook/Krystina Butel -
plasztikai műtét rajz botox mellnagyobbítás karikatúra szépészeti beavatkozás hasonlítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krystina Butel 16 éves volt, amikor egy Ibizán töltött nyaralása alatt lerajzolta őt egy karikaturista. A fodrászként dolgozó hölgy azóta azon fáradozik, hogy úgy nézzen ki, mint a művész által megörökített önmaga.

Krystina Butel szerint a férfiak nem kedvelik a szomszédlány típusú, természetes szépségű nőket, ám az olyanokat, mint amilyen ő maga, annál inkább.

Forrás: Facebook/Krystina Butel

A 31 éves fodrász mindössze 17 éves volt, amikor átesett élete első plasztikai műtétjén - ekkor a melleit nagyobbíttatta meg -, azóta pedig több ajakfeltöltésen és botoxkezeléseken is.

Krystina nem sajnálja a pénzt a beavatkozásokra: a Mail Online-nak elmondta, eddig körülbelül 130 ezer fontot, vagyis nagyjából 51 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy megvalósítsa furcsa álmát, és a több évvel ezelőtt készült karikatúrájára hasoníltson.

Krystina csak a melleit összesen ötször műttette meg Forrás: Instagram/Krystina Butel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.