Divatevolúció 1. rész – Sztárok, akik förtelmesből fergeteges nők lettek

Kate Winslet Angelina Jolie Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány celeb már évtizedek óta jelen van a köztudatban, így velünk ellentétben nekik nincs meg a lehetőségük, hogy letagadják azokat a korszakaikat, amelyekre visszanézve leginkább csak nevetni lehet. A 90-es évek mára túlzónak érzett és cikivé vált öltözködési stílusa mindenkinek megpecsételte a múltját. 

Victoria Beckham

Az egykori Posh Spice élete 1996-tól a nagyközönség előtt zajlik. Húszéves pályafutása alatt egy túlzó gesztusokkal és elképesztően agyoncicomázott fellépőruhákkal operáló lánybanda tagjából lett az egyik legstílusosabb családanya, aki ráadásul már diktálja is a divatot. David Beckham felesége 2008-ban alapította meg saját brandjét, ami 2011-ben a British Fashion Awardson a legjobb divattervező díját nyerte. Az elegáns és letisztult darabokat felvonultató kollekciók még Anna Wintour barátságát is meghozták.

Victoria Beckham Forrás: AFP

Kate Winslet

1994-ben, vagyis 17 évesen fedezte fel az akkor már színházban játszó színésznőt Peter Jackson, aki a Mennyei teremtmények főszerepét osztotta rá. 18 évesen az Értelem és érzelemben játszott, majd 1996-ban megkapta a Titanic női főszerepét, és vele a világhírnevet is. Kate Winsletnek nemcsak a stílusa, az alakja is átformálódott. Az egészségtől kicsattanó kerek arc a fiatal színésznőnek édes bájt kölcsönzött. Ez korral persze fokozatosan átalakult, egyre érettebb, nőiesebb nő lett belőle. Ezzel a stílusa is egyszerűsödött, letisztultabbá vált. Kate Winslet az a színésznő, akin a jól szabott fekete ruhák sem válnak unalmassá.

Kate Winslet Forrás: AFP, Northfoto

Angelina Jolie

A színészi pályája 1993-ban kezdődött. Első főszerepét 1995-ben kapta, az Adatrablók című alkotásban, 1999-ben, vagyis 23 évesen pedig már Oscar-díjat kapott az Észvesztő című filmben nyújtott alakításáért. Még ekkori is a lázadó, bőrnadrágos, kábítószerügyeiről és szexuális nyitottságáról is ismert fiatal lány volt, akiről senki sem gondolta volna, hogy nagycsaládos anyuka lesz, ráadásul harmonikus házasságban élő nő.

Angelina Jolie Forrás: AFP
Így sminkelj, ha Halak a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160303-igy-sminkelj-ha-halak-a-csillagjegyed.htmlKíváncsi vagy rá, hogy személyiségjegyeid alapján milyen smink illik hozzád? Larion Oscar sminkmester most elárulja, hogyan sminkelj, ha Halak a csillagjegyed. Trend--Miranda Kerr és Gwen Stefani szűk farmerban lazultak – Heti stílusmustra!http://www.life.hu/trend/20160304-heti-stilusmustra-szerepel-benne-gwen-stefani-miranda-kerr-paris-hilton.htmlEzen a héten az Oscar-gála tartotta lázban az egész világot, így persze a divatrajongókat is. De nézzük, milyen izgalmas outfitek voltak még a héten a legnagyobb vörös szőnyeggel bíró filmünnep után. Trend--A hidegbarna az új fekete – A hónap sminktrükkje!http://www.life.hu/trend/20160303-a-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlA New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked. Trend--Vintage glamour és goth romantika – Így keverd a stílusokat!http://www.life.hu/trend/20160302-igy-kombinald-a-kulonbozo-divatstilusokat-hogy-izleses-legyen.htmlSokkal többet kihozhatsz a ruhatáradból, ha ötvözöd a különböző stílusokat, és olyan ruhadarabokat veszel fel együtt, amelyek kombinációjára elsőre nem is gondoltál. Nézzük, mit mivel érdemes párosítani! Trend--Fenséges külsők és sminkkatasztrófák - Makeup jelentés az Oscar-gáláról!http://www.life.hu/trend/20160229-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-oscar-gala-voros-szonyegn.htmlAz idei Oscar-gálán kissé elsápadt a vörös szőnyeg a szebbnél szebb ruhaköltemények láttán, és nem mindenkinek sikerült egyensúlyt teremtenie a ruha és a smink összhatásában. TrendAFPPasztell ruhaköltemények és csúfos bukások – Így divatoztak a sztárok az Oscar-gálán!http://www.life.hu/trend/20160229-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-2016os-oscar-dijatadorol.htmlAmikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.