5 kérdés a szépségről: Horváth Éva

uborka ránctalanítás szépségápolás Horváth Éva rituálé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell-műsorvezető, bárhol és bármikor látjuk őt, káprázatosan fest. Nem is csoda, hiszen a szépségápolás a mindennapi rutinjának része, ráadásul mivel egy szépségblogot is vezet, rengeteg újdonságot próbál ki – de a hagyományos uborkapakolást sem veti meg. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Az uborkapakolást rendszeresen alkalmaztuk anyukámmal. Ez abból állt, hogy amikor uborkasalátát készítettünk otthon, és meghámoztuk hozzá a zöldségeket, a héját rátettük az arcunkra, hogy hidratálja a bőrünket.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

Mindennap krémezem, reggel és este is, emellett a ránctalanítókrémet sem hanyagolom el.

Forrás: Instagram/Horváth Éva


Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Szerencsém van, mert a szépségblogomban rengeteg terméket tesztelek, így mindig más lapul a táskámban.

Forrás: Instagram/Horváth Éva


Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

A túlzott szépészeti beavatkozások szerintem többet rontanak az emberen, mint használnak.

Forrás: Instagram/Horváth Éva

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Jelenleg egy Hyamatrix 6 hetes kúrán veszek részt, a nanorészecskék hihetetlenül támogatják a bőrt. Amit viszont soha nem tudok megunni, az az arcmasszázs: hihetetlen módon tud relaxálni.

Sztárok stílusa: Iszak Eszti

Iszak Eszti a Viva Tv műsorvezetőjeként nap mint nap kamerák előtt áll, így természetesen oda kell figyelnie arra, hogy mindennap üde és friss legyen a megjelenése. Hogy ehhez milyen szépségtrükköket vet be? A Life.hu sorozatában most kiderül!
Hírességek, akik 22 éves koruk előtt plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160422-hiressegek-akik-22-eves-koruk-elott-plasztikaztattak.htmlHollywoodban minden a szépségről és a tökéltességről szól. Ezt hajszolják a legtöbb celeb, ráadásul egyre fiatalabb korban fekszenek kés alá, amiért nincsenek megelégedve magukkal. Íme néhány híresség, akik tinédzser korukban kezdték a plasztikázást! Trend--Miniszoknya, műszempilla, tusvonal – Így forgatta fel a 60-as évek az egész világothttp://www.life.hu/trend/20160422-igy-forgatta-fel-a-60-as-evek-az-egesz-vilagot.htmlA 60-as években egy új korszak kezdődött, de nézzük csak, mik is történtek: ember lép a Holdra, felhúzzák a berlini falat, az államokban J. F. Kennedyt választják elnöknek, világhódító útjára indul a Beatles, és elkezdődik a miniszoknyakultusz. TrendThinkstockTaylor Swift felismerhetetlenül fesztiválozott – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160422-heti-stilusmustra-szerepel-benne-taylor-swift-robert-downey-jr-sienna-miller.htmlMelyik pasi volt ezen a héten a vörös szőnyegek királya? Ki volt a coachella fesztivál legdögösebb celeblánya? Szavazd meg te! TrendAFPSminktipp anyáknak - Így ragyogj fiatalos és 50 feletti anyukaként!http://www.life.hu/trend/20160421-sminktipp-anyukaknak.htmlAnyaként már kevesebb ideje van az embernek saját magára, éppen ezért egy-egy különlegesebb alkalomra szuper érzés kicsit szépítkezni. Íme, néhány tipp, hogy kivételesnek érezd magad! Trend--Szerethetően különc – Nézd meg Prince legőrületesebb fellépőruháit!http://www.life.hu/trend/20160421-prince-enekes-kulonc-stilusara-emlekezunk.htmlMég David Bowie halálát sem sikerült felfognunk, máris újabb zenei legenda távozott az élők sorából – de a halhatatlanok közé. Prince nemcsak zenéjében volt egyedi, színpadi megjelenése sem volt éppen hétköznapi. Szerethetően különc stílusát felelevenítve emlékezünk rá! Trend--Isten éltesse a kalapok királynőjét! 90 éves lett II. Erzsébethttp://www.life.hu/trend/20160420-ii-erzsebet-kiralyno-a-kalapok-szerelmese-90-eves-lett.htmlSzeptemberben még az Egyesült Királyságban leghosszabb ideje uralkodó koronásfőként ünnepelték II. Erzsébet királynőt, most pedig 90. születésnapja miatt ég lázban a brit monarchia. Mi ezúttal ikonikus kalapkollekciójával emlékezünk meg a nagy napról, és azt a magyar tervezőt is bemutatjuk, aki a királynő egyik kalaposmesterénél dolgozott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.