Felismered? Megmutatta smink nélküli arcát Katie Holmes

Forrás: Instagram/Katie Holmes -
színésznő szelfi smink nélkül Katie Holmes Tom Cruise Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Persze biztos, ami biztos alapon egy fekete-fehér filtert azért ráhúzott a képmegosztó oldalára feltöltött szelfijére a színésznő.

Katie Holmes az egyik legbájosabb hollywoodi színésznő, aki bár olykor azért még csetlik-botlik a vörös szőnyegen, szépsége vitathatatlan. Tom Cruise exneje ezúttal Instagram oldalán jelentkezett be rajongóinak egy smink nélküli szelfi formájában.

Forrás: Instagram/Katie Holmes

A színésznő szerintünk simán felismerhető, azok a kis táskák bizonyára a fáradtság jelei, de azért ő is biztosra ment, és elővigyázatosságból azért használt egy kis filtert a további hibák elrejtéséhez. Nem baj, Katie, ennyi még belefér!

Így fog kinézni Keresztes Ildikó öregkorában - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160603-keresztes-ildiko-enekesno-megmutatta-milyen-oregasszony-lesz.htmlAz énekesnő egy darab kedvéért szaladt előre az időben, és rajongóinak is megmutatta, hogyan fest majd őszülő hajjal. Trend--Mi lett veled, Havas Jon? Nagyon megváltozott Kit Haringtonhttp://www.life.hu/trend/20160605-nagyon-megvaltozott-kit-harington.htmlSokat számít egy kis borosta vagy szakáll, na de ennyit?Trend--Tündöklően szép menyasszony Nádai Anikóhttp://www.life.hu/trend/20160603-tundokloen-szep-menyasszony-nadai-aniko.htmlA gyönyörű műsorvezetőnő titokban feleségül ment szerelméhez? Vagy csak esküvői ruháját próbálgatja? Annyi biztos, hogy Nádai Anikó remekül néz ki. TrendOrigoFenntartható fejlődés a divatiparban: avagy legyél te is tudatos és etikus vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20160602-divat-es-fenntarthatosag-kapcsolatarol-kerdeztuk-a-magyar-tervezoket-nes-licorice-wyhoys.htmlÚjrahasznosítás, fenntarthatóság, biológiai lábnyom, fair trade – mind olyan fogalmak, amelyek a társadalmi felelősségvállalást és az ökotudatot hivatottak erősíteni a 21. század emberében. Ezúttal három olyan magyar tervezőt kérdeztünk, akik valóban komolyan veszik ezeket a hívószavakat. Vallják: a természet jogait tiszteletben tartva akarnak alkotni. TrendOrigoÍgy készül a toszkán hangulatú esküvői sminkhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-keszul-a-toszkan-hangulatu-eskuvoi-smink.htmlVárady Polett ezúttal egy toszkán hangulatú esküvői sminket készített. Te is esküvőre készülsz? Lesd el Polett tippjeit! TrendOrigoMolnár Andi smink nélkül is szexihttp://www.life.hu/trend/20160602-molnar-andi-tancosno-smink-nelkul-is-szexi-edzes-kozben-szelfizett-a-tancosno.htmlA táncosnő reggel futás közben szelfizett és megmutatta, hogy aki szép az reggel is szép. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.